Silahtaroğlu: Yatırım ve işletme kültürümüz kolay kolay yıkılmaz

Silahtaroğlu: Yatırım ve işletme kültürümüz kolay kolay yıkılmaz
Kiraya verdiği LykiaWorld Golf Antalya'yı kiraya veren ancak çıkan anlaşmazlık üzerine geçtiğimiz aylarda tesisi icra yoluyla yeniden teslim alan Silahtaroğlu ailesi, tesiste bir golf turnuvası düzenledi. 3 yıllık bir aradan sonra turizme yeniden merhaba dediklerini belirten Atilla Silahtaroğlu, ''Yatırım ve işletme kültürümüz kolay kolay yıkılmaz.'' ifadelerini kullandı.


Lykia World Golf Otel tarafından düzenlenen Lykia Links Amatör Golf Turnuvası 25 Kasım tarihinde gerçekleşti. Bir günlük turnuvaya amatör 100 golfçü katıldı. Turizm acentesi temsilcilerinin de izlediği turnuvada 42 gross skorla Hakan Yıldırım birinci oldu. İkinciliği 43 gross skorla Ünal İşkol, üçüncülüğü ise 44 gross skorla Mustafa Yalınlar elde etti. Bunun yanında turnuvada en uzun vuruş ödülünü Reşat Tireli, bayrağa en yakın vuruş ödülünü ise Cengizhan Bölükbaşı kazandı.



Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Lykia World Golf Otel sahipleri Burhan Silahtaroğlu, oğlu Attila Silahtaroğlu ve kızı Zeynep Silahtaroğlu verdi.

''YATIRIM İŞLETME KÜLTÜRÜMÜZ KOLAY KOLAY YIKILMAZ''

Attila Silahtaroğlu, "Golf sahamız 2.5 kilometre sahili olan Türkiye'nin en iyi golf sahalarından birisidir. 3 yıllık bir aradan sonra kaldığımız yerden Silahtaroğlu ailesi olarak yeniden 'turizme merhaba' diyoruz. Dünyada 30,000 den fazla saha içerisinde ilk 50 arasına giren bir sahaya sahibiz. Bu saha ve içerisindeki 1200 yataklı tesis Türkiye’ye ve Antalya’ya değer katan bir yatırımdır. Silkar Grubu 35 yıldır turizmin içinde olan bir grup. Her zaman fark ve katma değer yarattı. Bu sayede ancak uzun vadede süreklilik mümkün olabiliyor. Dolayısıyla bizim yatırım ve işletme kültürümüz kolay kolay yıkılmaz. Bu kültürün yaratıcısı değerli babam Burhan Silahtaroğlu'dur. Kendisine hepimiz adına teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar milletten kazandığımızı hep millete verdik. Bundan sonra da işimize ve projelerimize devam edip, iş partnerlerimiz ve çalışanlarımızla daha güçlü olacağız." dedi.






Bu Haber 05.12.2017 - 08:42:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.