Sedat Nemli, Servotel yönetim kadrosuna katıldı

Sedat Nemli, Servotel yönetim kadrosuna katıldı
Dünyada 43 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.

 
 
Haziran 2014’ten bu yana Servotel Corporation’un Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) olarak görev yapan Sedat Nemli, bu görevinden önce Martı Grubu’nun İstanbul’daki ilk otel yatırımı Martı İstanbul Hotel’de genel müdür olarak otelin açılışını gerçekleştiren ekibin başında yer aldı. İstanbul’un finans merkezi Levent - Maslak hattında yer alan The İstanbul Edition’ın 2010-2011 döneminde genel müdürlüğünü üstlenerek açılışında etkin rol alan Sedat Nemli, altı yıl boyunca Kempinski New York Merkez ofisinde satış ve pazarlama başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 1997 – 2010 yılları arasında Kempinski bünyesinde üst düzey yöneticilik yapan Sedat Nemli, bu süre zarfında Türkiye ve Çek Cumhuriyeti’nde bulunan Kempinski otellerinde direktör ve genel müdür olarak görev yaptı. Türkiye, Yunanistan ve Doğu Akdeniz bölgelerinde uzmanlaşmış New York’ta kurulu tur operatörü Megatrails’te 1993 – 1997 yılları arasında başkan yardımcısı olarak çalışan Sedat Nemli, iş hayatına Mövenpick Hotels & Resort’te Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye’den sorumlu satış müdürü olarak başladı.
 
Lisans eğitimini İngiltere’nin Sussex Üniversitesi’nde tamamlayan Sedat Nemli,  Fransa’daki Reims Management School’da MBA yaptı. 
 


Bu Haber 21.10.2014 - 11:48:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.