Saim Aygün açıkladı: Titanic Grubu iki otel daha açmaya hazırlanıyor

Saim Aygün açıkladı: Titanic Grubu iki otel daha açmaya hazırlanıyor
ITB Berlin Fuarında TurizmGüncel'e konuşan Titanic Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Saim Aygün, grubun biri Münih diğeri Belek'te olmak üzere iki otel daha planladığını açıkladı. Turizmde fiyatların artması gerektiğine işaret eden Aygün, ''Pastayı daha adil bölüşmemiz gerekiyor.'' dedi.


TurizmGüncel

Almanların Türkiye yerine gittiği destinasyonlarda bekledikleri servisi alamadıklarını belirten Saim Aygün, bu nedenle Almanya'da beklentilerin Türkiye'ye yöneldiğini ifade etti. Aygün, ''2015, 16, ve 17'deki azalma, şu anda yüzde 70'e varan oranda bir yükseliş trendi yakalamış durumda.'' dedi.



''OTELLER HİZMET YARIŞINA GİRMELİ''

Bu nedenle Türkiye'ye gelen misafirlerin iyi ağırlanması gerektiğini ifade eden Saim Aygün, Türkiye'deki otellerin adeta hizmet yarışına girmesi gerektiğini dile getirdi. Aygün, ''Gelen misafiri memnun gönderdiğimiz sürece, siyasi ve ekonomik şartların turizmi etkilememesi gerekiyor. İnsanların tatile ihtiyacı var ve iyi hizmet verenler bunun meyvelerini toplayacaklardır.'' şeklinde konuştu.  

''PASTAYI DAHA ADİL PAYLAŞMAMIZ GEREKİYOR''

2016 ve 2017 yılında otellerin tur operatörlerini beslediğini kaydeden Saim Aygün, ''Bu dönemde acenteler dip fiyatlarla bizden hizmet aldılar. Bu nedenle tur operatörlerinin de iyi düşünmesi gerekir. 2018 yılında pastayı adaletli bir şekilde beraber bölüşmemiz gerekiyor. Tek taraflı olursa hizmette aksamalar meydana gelir. Bu nedenle fiyat konusunda ortak noktada buluşarak yükseltmemiz gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

''MİSAFİRE 24 SAAT HİZMET VERİYORUZ''

İspanya gibi ülkelere giden turistin otel dışında önemli miktarda para harcadığına dikkat çeken Aygün, ''Biz tesislerimizde turiste 24 saat hizmet veriyoruz. Bizde 200 euro harcayan kişi orada 400 euro harcıyor. Üstelik İspanya'daki oteller iyice eskidi. Bizim tesislerimiz yeni ve kaliteli.'' dedi.

Aygün değerlendirmelerine şu sözlerle devam etti:

''Bizim doluluklarla ilgili sıkıntılarımız oluyordu. Çünkü ürünümüzü değerinde satamıyorduk. Şimdi malı değerinde satarsak hem biz hem de gelen turist daha mutlu olacak.

''BELEK'TE VE MÜNİH'TE OTEL AÇACAĞIZ''

Titanic Grubu'nun Belek'te golf, Hamburg'da ise 4 yıldızlı bir otel planladıklarını açıklayan Aygün, ''Paralel giden iki otel görüşmemiz daha var. Yatırımlarımızı Avrupa-Türkiye paralel götürüyoruz.
Belek'teki otelimiz şu anda planlama aşamasında. Türkiye Cumhuriyetine büyük ve güzel bir tesis daha kazandırcağız.''


Bu Haber 12.03.2018 - 14:55:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.