Rusya-Antalya arasındaki uçak bileti fiyatları tur fiyatlarına yaklaştı

Rusya-Antalya arasındaki uçak bileti fiyatları tur fiyatlarına yaklaştı
Rusya'dan Antalya'ya tarifeli uçan uçakların bilet fiyatları aldı başını gidiyor. Bilet fiyatlarının 712 dolar ile 1345 dolar arasında değiştiği belirtiliyor.


Rusya'dan Antalya'ya dönük tarifeli uçak bileti fiyatlarında büyük artış yaşanıyor. TürkRus.com'da yer alan habere göre, charter uçuşları başlamayınca tarideli seferlerin Rusya-Antalya gidiş-dönüş fiyatları 80 bin rubleye kadar yükseldi.

Aeroflot ve THY’de temmuz ayında Moskova-Antalya gidiş-dönüş uçak biletlerinin fiyatları 45-85 bin ruble (712-1245 dolar) arasında değişiyor.

17-23 Temmuz tarihlerinde Aeroflot’un Moskova-Antalya uçaklarının tamamen dolu olduğu, yalnızca 180 bin rublelik en pahalı biletlerin kaldığı belirtiliyor.

Henüz iki hafta öncesine kadar Antalya’a 15 bin rubleye uçulabildiğine dikkat çeken Gazeta.ru, “Bugünkü fiyatlara ise Küba’ya, Endonezya’ya, Tayland’a, hatta Brezilya’ya uçmak mümkün” diye yazdı.

Moskova-Bali uçak biletleri bugün 38 bin ruble, Bangkok biletleri 50 bin ruble civarında.

En popüler bilet satış sitelerinden Aviasales’in verilerine göre, St.Petersburg-Antalya biletlerinin ortalama fiyatı geçen seneden bu yana yüzde 26, Yekaterinburg-Antalya biletleri yüzde 30 pahalandı.


Bu Haber 15.07.2016 - 11:00:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.