Rus turist sayısındaki düşüş THY'yi de etkiledi

Rus turist sayısındaki düşüş THY'yi de etkiledi
Sputnik Türkiye'ye THY'nin Rusya'daki planları hakkında bilgi veren THY Rusya Federasyonu Genel Müdürü Mefail Deribaş, Rus turist sayısında gerçekleşen düşüşün THY'yi de etkilediğini belirtti.


Bu sezon Türkiye'ye gelen Rus turist sayısında gerçekleşen düşüş, özellikle Antalya bölgesinde sıkıntı yarattı. THY Rusya Federasyonu Genel Müdürü Mefail Deribaş, Antalya’ya giden Rus turist sayısındaki azalmanın THY'nin faaliyetine de yansıdığını, anlattı. Deribaş şu şekilde konuştu:
 
“Mevcut uçuşlarımıza yansımadı ama eğer turist sayısı geçen seneki gibi olsaydı veya biraz daha artarak devam etseydi, bizim Antalya’ya ilave sefer koyma ihtimalimiz çok yüksek olurdu. Bu sene o ilave seferleri koymamış oluyoruz. Bir tane uçağımız sürekli Antalya’ya gidip geliyor zaten, yaz kış uçuyor. Ama biz geçen sene günde ilaveten iki sefer daha koymuştuk. Yani üç seferimiz olmuştu. Bu iki ilave sefer bu sene yok. Bir tane ile devam ediyoruz.”
 
Deribaş, Rusya’daki krize rağmen THY'nin Rusya pazarında yeni uçuş noktaları açmak niyetinde olduğunu ancak bunun için bölgedeki siyasi krizin durulmasını beklediklerini de söyledi
 
 
  


Bu Haber 27.05.2015 - 10:43:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.