Rotana, İstanbul'da iki otel birden açıyor, artı 2 yeni otel de yolda

Rotana, İstanbul'da iki otel birden açıyor, artı 2 yeni otel de yolda
Abu Dabi merkezli otel zinciri markası Rotana, İstanbul Maltepe'de iki oteli birden operasyona alıyor. Şirket, iki yeni otel için de imza attı.


TurizmGüncel

Abu Dabi merkezli otel zinciri markası Rotana, İstanbul Maltepe'de iki otel birden açıyor. İki ayrı binada hayata geçecek otellerden Burgu Arjaan by Rotana'da 162, Tango Arjaan by Rotana'da ise 156 tane oda bulunuyor. Yeni otellerle birlikte Rotana'nın toplam oda sayısı da 13 bin 360'a yükseliyor.

1 Haziran'da kapılarını açacak otellerde, tek ve iki yatak odalı stüdyo daireler de yer alacak. İki otel; lobi, toplantı salonları, spor merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi alanları ortak kullanacak.

Rotana'nın Türkiye'deki partneri ise Dap Yapı. İki şirketin, Dalga Residences by Rotana” ve “Vazo Residences by Rotana adlı iki projeye daha imza attığı belirtiliyor. Yeni projelerin de toplamda 272 odalı olacağı kaydedildi.

Rotana'nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da 13 ülkede oteli bulunuyor.



Bu Haber 05.05.2015 - 19:59:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ahmet Demir 06.05.2015 - 01:24

    Umarım bu yorumları okuyan bir yatırımcı CEO mimar çıkar da benzer yatırım yapmadan önce en azından Anadolu yakasında 1 otel ile görüşüp ticari açıdan fikir alsa hiçbirisini yapamıyorsa interneti açıp bu akşam kaça oda satıyorlar diye baksa da, bari otel yatırımına sonra karar verse.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.