Rixos Flüela Davos, finale kalan tek Türk otel oldu

Rixos Flüela Davos, finale kalan tek Türk otel oldu
Rixos Hotels’in Alplerin eteklerinde yer alan oteli Rixos Flüela Davos, dünyanın en tanınmış kayak otellerini geride bırakarak Dünya Kayak Ödülleri’nde (World Ski Awards), World’s Best New Ski Hotels 2014 (dünyanın en iyi yeni kayak oteli) kategorisinde tek Türk otel olarak finale kaldı

 
Rixos Hotels’in Alpler’in en yüksek noktasında bulunan Davos’taki oteli Rixos Flüela Davos, dünyanın en prestijli kayak otellerinin ödüllendirildiği “World Ski Awards 2014”te finalde yarışıyor. Farklı kategorilerde sektörün en iyilerinin seçileceği, turizm adına bu önemli yarışta Rixos Flüela Davos ‘World’s Best New Ski Hotel’ (Dünyanın En İyi Yeni Kayak Oteli) kategorisinde finale kalan tek Türk otel oldu.
 
Kayak turizminin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan World Ski Awards 2014, 21-23 Kasım tarihinde Avusturya’da gerçekleşecek. 26 Eylül’e kadar www.worldskiawards.com sayfasından oy kullanılabilecek.

Rixos Flüela Davos hakkında:
Alplerin en yüksek noktasında bulunan Rixos Flüela Davos, Avrupa’nın kalbinde 1868’den bu yana konuklarını ağırlayan bir otelin tarihi dokusunu koruyarak, Rixos kalitesiyle misafirlerini ağırlıyor.  Otel, Pischa, Rinerhorn, Jakobshorn, Parsenn'e yürüme mesafesinde ve her seviyeye uygun pistlerde gerçek bir kayak keyfi ve tecrübesi yaşatıyor. 
Dağ ve şehir manzarasına sahip otelin, deluxe, junior, senior, presidential ve royal suitten oluşan 49 odasında elegan ve sanatsal nitelikli dekorasyon dikkat çekiyor. Her biri balkonlu odaların ince detaylarla zenginleştirilen dekorasyonu Alpler’in ruhunu taşıyor. 4 adet kral dairesinin bulunduğu otelin ana ve alakart restoranlarında dünyanın eşsiz tatlarına yer veriliyor. Sauna, fitness, masaj odalarını içeren SPA ve wellness merkezi ise Rixos Flüela Davos’u tercih edenlerin ruh ve beden sağlığına giden yolu açıyor. Dünyanın en önemli zirvelerinden Ekonomik Foruma ev sahipliği yapan Davos’ta 16-45 kişilik kapasiteye sahip üç toplantı odası bulunuyor.
 


Bu Haber 19.09.2014 - 14:22:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.