Rekabet Kurumu, Mey İçki hakkında soruşturma başlattı

Rekabet Kurumu, Mey İçki hakkında soruşturma başlattı
Rekabet Kurulu, rakiplerinin faaliyetlerini engelleyici davranışta bulunduğu iddiası üzerine Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma başlattı.


Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ'nin rakiplerinin faaliyetlerini engelleyici davranışlarda bulunmak suretiyle, hakim durumunu kötüye kullandığı iddiasını içeren başvuru üzerine yürütülen ön araştırma karara bağlandı.

Elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 28 Temmuz 2015 tarihli toplantısında müzakere eden Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.




Bu Haber 12.08.2015 - 10:33:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat Gencer 12.08.2015 - 04:38

    Mey içki Burgaz Rakıyı da usulsüz satın alarak darma duman etti. Pazarın 60 ına sahip Mey o dönemde 2 Milyar Tl değerinde iken pazarın 30una sahip Burgazı 80 Milyon dolar gibi bir bedelle satın aldı. Istanblue Vodka, Burgaz Koktely gibi alanında açık ara önde Burgaz ürünlerinin 102ormüllerini daha satıştan önce inceledi ve kopyaladı. Sonra boş Burgaz marka ismini bedavadan bakkallara sattı

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.