Reina yerle bir edildi!

Reina yerle bir edildi!
Yılbaşı gecesi yaşanan terör saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina yıkıldı.



Kanlı terör saldırısı ile gündeme gelen eğlence merkezi Reina yıkıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, tesisin mevzuata aykırı bölümlerinin yıkıldığı belirtildi.

İBB'ye bağlı zabıta ekipleri tarafından gerçekleştiren yıkım sonrası yapılan açıklamada, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şu açıklama yapıldı: "Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır. Encümen Kararına istinaden, bugün (22.05.2017), yapının mevzuata aykırı kısımlarının yıkım işlemi gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

RESTORAN İŞLETMECİSİ: HABERİMİZ YOKTU

Reina'nın içindeki estoranlardan birinin işletmecisi, içeride yazlık operasyonlarından birini yaptıklarını ve yıkımın tüm ekipmanlar içerideyken yapıldığını söyledi. Yıkımın sabah yapıldığını ve kendilerine haber verilmediğini belirten restoran işletmecisi, ''Reina gibi dünyaya mal olmuş bir yerin bu şekilde olması çok kırıcı.'' dedi.






Bu Haber 22.05.2017 - 14:53:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.