Radisson Blu Conference & Airport İstanbul'a yeni genel müdür

Radisson Blu Conference & Airport İstanbul'a yeni genel müdür
Erdem Bilgin, Radisson Blu Conference & Airport İstanbul'a genel müdür olarak atandı.


Otelcilik sektörü ile 1988 yılında tanışan Erdem Bilgin, Carlson Rezidor Hotel Group ailesine 2005 yılında katıldı. 2013 yılından bu yana Park Inn by Radisson Donetsk'te Genel Müdürlük görevini üstlenen Bilgin, Aralık 2014'te Radisson Blu Conference & Airport Istanbul'a Genel Müdür olarak atandı.
 
 
 Otelcilik sektöründe iş hayatına 1988 yılında başlayan Erdem Bilgin; Ege Üniversitesi Otel Yöneticiliği ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olduktan sonra Cornell Üniversitesi'nde farklı sertifika programlarını tamamladı.

Swissotel İstanbul ve Conrad İstanbul'da yöneticilik yapan Bilgin, 2005 yılından itibaren, Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu Bosphorus'ta, sırasıyla Ön Büro ve Gelirler Müdürü, Odalar Bölümü Direktörü ve Genel Müdür Yardımcısı görevlerini sürdürdü. Kariyerine 2010 yılından itibaren yurt dışında, Radisson Blu Tiflis ve Radisson Blu Batum'da Genel Müdür Yardımcısı olarak devam eden Bilgin, 2011 yılında Park Inn by Radisson Ekaterinburg'ta Genel Müdür olarak görev aldı.

2013 yılında ise Park Inn by Radisson Donetsk'te Genel Müdürlük görevini üstlenen Bilgin'in oteli bu süreçte, Carlson Rezidor Hotel Group tarafından "2014 Adversity Award" ile ödüllendirildi. Bilgin, Aralık 2014'te Radisson Blu Conference & Airport Istanbul'a Genel Müdür olarak atandı.
 


Bu Haber 06.03.2015 - 11:18:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.