Prince Group’tan iki büyük hamle

Prince Group’tan iki büyük hamle
Prince Group, 2 büyük hamle gerçekleştirdi. Prince Group, eylül ayında Mısır'da açılacak oteliyle, Euphoria Oteller zincirine bir halka daha eklerken, grubun hava yolu ayağı Metrojet 4 yeni uçağı daha filosuna ekliyor.

Prince Group’tan iki büyük hamle
Prince Group’tan iki büyük hamle
Prince Group’tan iki büyük hamle

Prince Group'un bir parçası olan Euphoria Hotels & Resorts, uluslararası varlığını genişleterek eylül ayı itibariyle, Mısır'da ilk otelini açıyor.

Sharks Bay bölgesinde denize sıfır konumda yer alan otel, Sina’nın en iyi 5 yıldızlı tesislerinden biri olma iddiası taşıyor. Kendi plajına sahip olan otel, farklı kategoride 468 odaya sahip.

Şirketin şu anda Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Euphoria Aegean Resort & Spa, Euphoria Tekirova Hotel, Euphoria Palm Beach Resort, Euphoria Excelsior Hotel, Porto Azzurro Delta ile Porto Azzurro Club Mare ve Çek Cumhuriyeti'nde bulunan Euphoria Hotel Ostende dahil olmak üzere,  5 tane Euphoria oteli ve 2 tane Porto Azzurro oteli bulunuyor.

HAVA YOLU DA GENİŞLİYOR

Yine Prince Group bünyesinde bulunan ve uçuş programını önde gelen Rus tur operatörlerinin taleplerine göre gerçekleştiren Metrojet Hava Yolları, 4 adet A-321 Airbus’un satın alınması için anlaşma işlemlerini sonuçlandı.

Hava yolu şirketi, bu hamleyle beraber daha önce sahip olduğu ve bu yaz sezonunda Brisco ismi altında markalaştırılmış olan bir uçak da dahil olmak üzere, toplam 5 adet A-321 Airbus uçağına ulaşmış oldu.



Bu Haber 03.07.2015 - 15:39:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • b otelci 06.12.2015 - 11:24

    bazı arkadaşlara katılıyorum sonuna kadar yalnız canan hanım siz prens group işlerinde çalışıyorsunuz galiba önce personel maaşlarını ödesinler sonra firmaları ödesin sonra vergilerini ödesinler yanlışmı konuşuyorum adam çalışıyor 2,3 ay gibi maaş alamıyorlar antalya bölgesinde kirada kalıyorlar ev sahibleri, bu iş yerine güvenip kredi çekenler bankadan yemiş olduğu faizler ipotekler canan hanımda çıkmış konuşuyor lütfen önce araştırın ön yargılı olmayın böyle hotelcilik olmaz böyle esnaf olmaz kardeşim.anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.

  • mehmet 09.07.2015 - 09:30

    isine gelmiyorsa almayacaksin musteriyi otelci arkadas. alacak cooooooooook otel var .bu krizde musteriye ve sezon sonunda alacaga sukur etmek gerekirken.isyan olmaz. musteri yolladik otel kapali denize 1.5 km otel acik buyrun buraya..eeeee musteri niye gelsinki sene alasin....

  • Otelcinin İkisi 08.07.2015 - 09:44

    Otelcinin birine katılıyorum, Geçtiğimiz yıldan alacaklarının bu sezona yayan bir işletme anlayışa nasıl saygı bekliyorsunuz Canan Hanım? Kenileri paralarını peşin aldıkları müşterinin parasını 1 sene otelciye ödeme süründür, Otelcinin hakkına sahip çıkma zor durumda bırak,Otelciler ödemelerini ötelesin, turizmden ekmek yiyen tedarikcilerin parası Yıllarca aylarca ödenmesin, ondan sonra git uçak al, git otel kirala buna sahip çıkmalarını bekle..Bu tavırları göstermelerine ön ayak olanda otelciler. Sokmayın otelin içine, Bir sağlam durun ya....

  • Canan (en azından ismimi sizin gibi saklamıyorum) 06.07.2015 - 01:35

    Yapmayın arkadaşlar daha önce bu tarz yorumlarla prince group gibi çok büyük şirketleri yok ettiniz... sıra princede mi?Sahip çıkmak gerekirken neden taşlamaya çalışıyorsunuz anlam veremiyorum.Sizinde işletme sahipleri olduğunuz düşünürsek hiç kimseye borcunuz yok mu?İnşallah çok güzel yerlere gelirler sizde bu söylediklerinizden pişman olursunuz...Benim sizlere söyleyeceğim tek söz utanacağınız sözleri ve tekrar çalacağınız kapıyı hızla çarpmayın demek olur.

  • misir hidivi 06.07.2015 - 10:33

    Cok reklam kokan hareketler bunlar.misirda otel alsiklari yok..manegment icin gorusuyorlar.once otellere olan borclarini odesinler.

  • diğer otelci 04.07.2015 - 11:51

    doğru yorum yapılmış, gerçekleşmeyen ve proje safhasındaki bir gelişme, gerçekmiş gibi gösteriliyor, bir iş var sanki borçları ötelemek için bu açıklamalar yapılıyor saygılar

  • Otelcinin Biri 03.07.2015 - 04:00

    Türkiyedeki borclarını ödediler de, personel maaşlarını bitirdiler de yeni uçak yeni otel peşindeler. Otelcilere mayıshaziranda konaklamış turistlerin ödemelerini eylul e çek vermeye çalışıyorlar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.