Pera Palace Hotel Jumeirah'da 2 yeni atama

Pera Palace Hotel Jumeirah'da 2 yeni atama
Dünyanın en lüks tarihi oteli seçilen Pera Palace Hotel Jumeirah’da, Onur Kademoğlu Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’ne, Nessi Behar ise Yiyecek ve İçecek Müdürlüğü’ne atandı.


Dünyanın en lüks tarihi oteli seçilen Pera Palace Hotel Jumeirah’da, iki yeni atama gerçekleşti. Onur Kademoğlu Satış ve Pazarlama Direktörlüğüne, Nessi Behar ise Yiyecek ve İçecek Direktörlüğüne getirildi.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’daki Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevinin ardından Pera Palace Hotel Jumeirah bünyesine katılan Onur Kademoğlu, İstanbul’da The Istanbul Edition, The Ritz Carlton ve InterContinental firmalarında 11 yıllık tecrübeye sahip. Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği lisans mezunu olan Kademoğlu, yeni görevine 27 Temmuz 2015 itibarıyla başladı.

Pera Palace Hotel Jumeirah’dan önce Swissotel The Bosphorus’ta Yiyecek ve İçecek Operasyon Müdürü olarak çalışan Nessi Behar ise, İsviçre’de Glion Hotel Okulu Uluslararası Ağırlama İşletmeciliği mezunu. Behar, yeni görevine temmuz ayında başladı. Uluslararası yiyecek ve içecek sektöründe 10 yıllık tecrübesi bulunan Behar’ın deneyimi Çin, ABD ile İngiltere’de yer alan the Dorchester Hotel, The Savoy Londra’yı kapsıyor.

Otelin Genel Müdürü Pınar Kartal Timer; “Pera Palace Hotel Jumeirah Istanbul ekibine katıldıkları için çok mutluyuz. Kendilerine bu önemli görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.




Bu Haber 28.07.2015 - 10:12:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.