Pegasus, Mısır'ın iki resort bölgesine uçuş başlatıyor

Pegasus, Mısır'ın iki resort bölgesine uçuş başlatıyor
Pegasus Hava Yolları, Afrika kıtasındaki ilk uçuşlarını, Mısır’da iki noktaya birden tarifeli seferlere başlayarak gerçekleştiriyor. Pegasus Hava Yolları Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya ilk uçuşları, 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.


Afrika Kıtası’nı da uçuş ağına ekleyerek Mısır’da Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya tarifeli seferlerine başlayan Pegasus Hava Yolları, yeni hatlarına ilk uçuşunu 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen’den 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, Hurghada ve Sharm El Sheikh’den İstanbul Sabiha Gökçen’e ise 79.99 USD’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sharm El Sheikh Havalimanı’na seferleri Perşembe günleri saat 23.30’da, Sharm El Sheikh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferleri ise Cuma günleri saat 03.35’te gerçekleşecek. Pegasus’un Hurghada seferleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Cumartesi günleri saat 22.35’te, Hurghada Havalimanı’ndan ise Pazar günleri saat 03.20’de düzenlenecek.

Sharm El Sheikh ve Hurghada’yı da uçuş ağına ekleyen Pegasus, yurt dışında 56, yurt içinde 30 olmak üzere, 36 ülkede toplam 86 noktaya uçuyor.



Bu Haber 12.09.2014 - 11:09:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.