Paris'te açtığı restoranla Saint Germain'in jet setine et yediriyor

Paris'te açtığı restoranla Saint Germain'in jet setine et yediriyor
GE Türkiye CEO'su Canan Özsoy'un oğlu Alican Özsoy, Paris'te açtığı restoranla Saint Germain'in jet setine et yediriyor. Restoranın ilk şubesi ise İstanbul'da açılacak

 
Paris'in Saint Germain bulvarında iki ortağıyla birlikte Steaking adlı restoran açan General Electric (GE) Türkiye CEO'su Canan Özsoy'un 26 yaşındaki oğlu Alican Özsoy, Fransa'nın jet-set'inin gözdesi oldu. 8 ülkeden 25 çeşit etin pişirildiği restoranda günlük 15 bin euro ciro yaptıklarını dile getiren Özsoy, "Bu konsept Paris'te yoktu. Burada açtığımız restorana Türk tipi servis anlayışını getirince bir anda ilgi odağı olduk. Sadece akşam yemeği için açığız. Haftada yaklaşık 500 kişiyi ağırlıyoruz. 25 bin euro ciro yaptığımız günler oluyor. Restoranda en pahalı et 160, en ucuz etse 24 euro" diye konuştu. Etin yanı sıra 140 çeşit viski servis ettiklerini dile getiren Özsoy, "Puro servisimiz de var. Fransa'nın eski başkanları Jacques Chirac, Nicolas Sarkozy, Doğuş Grubu CEO'su Aclan Acar restoranımızı en sık ziyaret eden isimler" dedi.

Steaking'in ilk şubesini İstanbul'da açacaklarını dile getiren Özsoy, İstanbul'da Nişantaşı, Etiler, Bebek, Kuruçeşme ve Maslak'ta yer baktıklarını söyledi.  Paris'te kalma kararı alan Özsoy, "Bizde herkes İngilizce konuşuyor ve bu Paris'te olmayan bir şey. O yüzden çok sayıda turist ağırlıyoruz" diyor. (Sabah Gazetesi)


Bu Haber 17.10.2014 - 09:57:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.