Otel yöneticisinden misafir yorumlarına akıllara durgunluk veren yanıtlar

Otel yöneticisinden misafir yorumlarına akıllara durgunluk veren yanıtlar
Marmaris'te bulunan Club Sunset Apartments, dünyaca ünlü rezervasyon sitesi Booking.com üzerinden yapılan misafir yorumlarına verilen akıllara durgunluk veren yanıtlar sebebiyle, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.


TurizmGüncel

Marmaris'te bulunan Club Sunset Apartments, misafirlerin Booking.com üzerinden yaptığı eleştirilere verilen yanıtlarla gündeme oturdu. Otel hakkında olumsuz yorum yapan misafirlere otel görevlileri tarafından verilen yanıtlar, ünlü internet sitesi Ekşi Sözlük'te başlık açılmasına sebep olurken, başlık altında 2 saat içerisinde yüzlerce yorum yapıldı. 

İşte bazı misafirlerin değerlendirmeleri ve otel görevlileri tarafından verilen yanıtlar...
















Bu Haber 19.09.2016 - 16:17:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizmci 28.09.2016 - 10:05

    yorumları yapanların hemen hepsinin o otelle ya bir bağlantıları var ya da o otelin sahipleri,yöneticileri veya çalışanları ! zira akıllarınca yorumlara cevap vereni koruma yarışındalar! müşteri velinimettir, ne yaparlarsa yapsınlar,ne yazarlarsa yazsınlar abuk sabuk,pespaye,hiçbir yerde kabul edilemeyecek üslupla müşterilerle muhatap olunmaz! ağrına da zoruna da gitse şikayetlerinizi,önerilerinizi dikkate alacağız türü cevap verilmesi gerekirdi! aklı başında bir otel yöneticisi olsa müşterilerine o şekilde cevap vermezdi,veremezdi! sonra ağlarsınız müşteri yok diye ! ve aynı şikayetleri yabancılar yapsa onlara karşı her türlü şirinliği de yaparsınız değil mi? herşeyden önce turizmciler kendilerini sorgulamalı! büyük çoğunluğunun yaptıkları işin önemini kavrayamamış,eğitimsiz,kaba,sömürü düzeninde insan çalıştıran ve çalıştırılanların oluşturduğu ülkemiz turizm sektörü böyleleri ile bir yere varamaz!

  • MEhmet K 21.09.2016 - 10:21

    Türklerin , Türk Malı bir üründen ya da tür Türkiye"de verilen bir hizmetten memnun olma ihtimali çok çok düşük. Türkiye"deki 4*"lı bir otelde kalacağın paraya İngiltere"de hostelde bile kalamaz. Türkiye"deki 3*yıldızlı otelin odaları İngiltere"deki 4*dan 2 kat daha iyidir. Ama İngiltere"den döner "Ayy harikaydı". Suyu 4tl"ye içtin be neydi harika olan? Biz de ürün üretiyoruz bizim mal $60, İthal olanı €140. Dönüyor mimar "O ürün daha iyi görünüyor". Sen "€100" ver bana, ben neler yaparım da vermezsin. Dünyada kendi milletine güven indeksinde Gana"dan sonra alttan 2.ci sıradayız. Normal bizim bu kadar mutsuz olmamız. Belek"de bir otelde adamlar kuzu çeviriyor. Bildiğin kuzu işte adam önünde parçalıyor. Müşteri diyor ki bu otellerde de aslında et yenmez hem hileli et de geldik işte yiyeceğiz dedi. Allah hizmet ya da mal üreten herkesin yardımcısı olsun....

  • Turist 21.09.2016 - 04:51

    Adam Türkçe yazamamış yorumlara cevap yazmaya çalışırken , yabancı yorumlara asıl cevap verecek ???? Are you Cola ? are you disco ?

  • Blackberry 20.09.2016 - 11:05

    Hepsi Türk yorumcu. Yok mu yabancılara verilen cevaplar, onları da yayınlasanız da günümüzü neşelendirsek.

  • Mehmet Ali 20.09.2016 - 04:59

    eeeeeee. Malkoçoğlu filmleriyle büyüdük biz. Elini masaya vurdun mu koca han sana çalışacak.

  • Mehmet 20.09.2016 - 12:07

    Şimdi ben bodrumdan yazıyorum hayatında bodrumu rüyasında görmemiş kişiler terör ve feto dan dolayı bodrum da bedavaya hatta şuan 30 liraya 40 liraya pansiyonlarda kalıyorlar ki bodrumda 2 kişinin akşam yemeği 150 veya 200 lira şimdi bu beklentisi yüksek arkadaşlar 60-70 liraya kalıp birde yorum yazıyorlar ya bitiyorum bu yurdum insanlarına:)yaaa 2 kişi kahvaltı 40 lira şehir banyosu kesesiz kişibaşı 20 tl yaptı 80 tl şimdi bu adam ve kadın müşteri demiyorum 24 saat klima açarlar 5 sefer duş alırlar canlarını mallarını otele yada pansiyona emanet ederler verirler 70 lira sonra kalkarlar yorum yazarlar başarılı değil efendim ilgili değil vs yaaa yabancıların gözünü seveyim medeniyet mükemmel bir şey mümkünse yerliler gitsin çadır kursunn yaaa

  • zekai 19.09.2016 - 11:16

    misafir olarak kaç paraya konakladığına ve ona göre aldığın hizmete bakmaklazım öyle herkesin huzurunda oteli yerden yere vurmak bu kadar kolay olmamalı insanlar haklarını farklı şekilde aramalı oteli yerden yere vururken ya bunda kasıt veya haksız eleştiri varsa otellerde bu durum da vur abalıya olmamalı gerekirse aynı ahlakı değerde karşı tarafı eleştirebilmeli ki hak ve adalet yerini bulsun.bu konuyla ilgili çok şey yazılabilir mesela tatilci tatil kültürü konaklama yeme içme savurgan olmama masalara yiyeceğin den fazla yemek taşıma doldurma ben bu otele para verdim yerim atarım satarım zihniyeti ni çok gördük bir turizim çalışanı olarak. herkes üzerine alınmasın ama çok var böyle otelde aynı şekilde hakkını araya bilmeli ki her şey adil olsun der saygılarımı sunarım

  • recep 19.09.2016 - 08:36

    Oteli tebrik ediyorum.Savunma hakkını kullanmış.Müşteri diye ne aldığını bilmeyen insanlara alttan almaktansa hakettiği cevapları vermek cesaretini göstermiş. keşke herkes savunma hakkını bu şekilde kullanabilse de insanlar da eleştirirken biraz dikkatli olsalar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.