Otel sahibine röntgencilik suçlaması: Anahtar deliğinden...

Otel sahibine röntgencilik suçlaması: Anahtar deliğinden...
İki arkadaşıyla birlikte Ayvalık'ta bir butik otelde konaklayan kadın misafir, otel sahibinin anahtar deliğinden müşterileri dikizlediğini iddia etti.



Olaya ilişkin twitter'dan bir video yayınlayan Dilan B. isimli kadın, otelcinin anahtar deliğinden kendilerini ve başka kadınları dikizlediğini iddia etti.

Vatan gazetesinde yer alan haberdeki iddiaya göre, otel sahibinin kendilerini ve başka müşterileri anahtar deliğinden izlediğini fark eden Dilan B. ve arkadaşları, daha sonra olayı videoya kaydederek twitter'dan yayınladı. Otel sahibi Kemal M. A'dan şikayetçi olan Dilan B, sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak şunları yazdı:

“Merhaba arkadaşlar şimdi el birliğiyle röntgenci bir otel sahibini ifşa edeceğiz. Olay bizzat benim ve arkadaşlarımın başından geçmiştir. Bayram için arkadaşlarla Ayvalık’ta N.... Konağı adlı butik otelde rezervasyon yaptırdık. Ben üst katta kalıyordum iki kız arkadaşım da giriş katta otel sahibinin oturduğu masanın yanındaki odada kalıyorlardı. İki arkadaşım otel sahibi ve işletmecisi Kemal Mehmet A.’nın onları anahtar deliğinden izlediğini fark etmişler, panik olup o an bir şey yapamamışlar. Sadece o anda deliğin üstüne havlu asmışlar. Ne yapacağımızı bilemedik çünkü elimizde bir kanıt yoktu... Arkadaşlarım bana adamın bu sefer karşı odayı anahtar deliğinden izlemeye başladığını söylediler. Sabahı bekledik. Ve sapık otel sahibimiz beklediğimiz gibi sabah ta karşı odadaki 3 kızı anahtar deliğinden izlemeye devam etti. Kapı aralığından her şeyin çok net göründüğü aydınlık videolar çekmeyi başardılar. Eşyalarımızı topladık ve kızların kapısını çaldık içeri girip her şeyi anlattık ve videoları gösterdik. Sonra odadan çıkıp Kemal beyin yanına gidip bildiğimiz her şeyi anlattık. Biz konuşmaya başlar başlamaz titremeye başladı “Ben öyle bir şey yapar mıyım kızlar, hastayım ilaç alıyorum” vs gibi şeyler söyleyip inkar etti. Biz elimizde videolar var deyince “Kızlar hamam böceği diye bağırdı ondan baktım” dedi. Videoları en başta görmek istedi, biz göstermedik. Diğer 3 kız da dahil, paralarımızı geri aldıktan sonra oteli terk ettik ve polise şikayet ettik. Videoları da delil olarak teslim ettik.”


Bu Haber 02.07.2017 - 10:17:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.