Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi

Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi
Palmalife Marina Hotel; 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu’nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi
Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi
Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi
Ortadoğu’nun 'en lüks oteli’ seçildi

Palmalife Marina Hotel, 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu, bu yıl 8'incisi gerçekleşen Luxury Lifestyle Awards yarışmasında ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi. Ödül töreninde, Palmalife Marina Hotel “En Lüks” (Best of luxury) kategorisi alanında “altın taç ve orjinal sertifika” ile onurlandırıldı.

2011 yılında Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum-Yalıkavak’ta Palmarina Bodrum içerisinde bulunan Palmalife Marina Hotel 15 suitten oluşuyor.
 
Luxury Lifestyle Awards CEO'su ve kurucusu Alexander Chetchikov, Luxury Lifestyle Awards'un kurumların lüks segmentteki girişimlerinin ödüllendirildiği, üstün yönlerini ortaya çıkarmalarına fırsat sağlayan uluslararası bir yarışma olduğuna değindi. Chetchikov; “Ortadoğunun dünyada lüks segmentte en hızlı büyüyen ve gelecek vadeden pazarlardan birisi olduğunu” dile getirdi. 
 
Chetchikov, Luxury Lifestyle Awards’un markaların daha iyi servis verebilmek ve diğerleri arasından ayrışabilmek için mükemmelliğe odaklanarak faaliyetlerini yürütmelerini sağlayarak onları geliştirdiğini ve yarışmayı kurgulama amaçlarının da bunu sağlamak olduğunu açıkladı.
 
 


Bu Haber 25.05.2015 - 11:12:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.