O trende Hilton da dahil oldu: 100 otellik büyüme planı

O trende Hilton da dahil oldu: 100 otellik büyüme planı
Uluslararası otel zinciri şirketi Hilton, Afrika coğrafyasında 100 yeni otel açmayı planladığını açıkladı. Marriott gibi Hilton da, daha çok dönüşüm projeleri ile bu büyümeyi sağlayacak.


Hilton Hotels, önümüzdeki 5 yıllık süreçte Afrika'ya yapılacak yeni oteller için 50 milyon dolar yatırım yağacağını açıkladı. ''Hilton Afrika Büyüme Girşimi'' adı verilen planla grup, Afrika Sahra Altı bölgesindeki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor.

20 BİN YENİ ODA

Girişim kapsamında Hilton, Afrika2nın farklı noktalarında 20 bin odaya denk gelen 100 otel Hilton markalı tesislere dönüştürülecek. Yenilen oteller, Hilton çatı markası altında yer alan Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Curio Curio Collection by Hilton gibi farklı markalar ile hizmet verecek.



Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, büyüme girişimini şöyle yorumladı:

''DÖNÜŞTÜRECEĞİZ''

“Afrika’da 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Hilton, kıta genelinde büyümeye hız verecek. Bu kapsamda halihazırda hizmet veren çok sayıda oteli Hilton markalı otellere dönüştüreceğiz. Geçmişte çeşitli pazarlarda başarıyla uyguladığımız bu modelin, Afrika’da da bizim için önemli fırsatlar yaratacağına eminiz.”

TATİL YÖRELERİ VE SAFARİ ALANLARI DA HEDEFTE

Mevcut otelleri Hilton markalı tesislere dönüştürmenin otel portföyünü hızla genişletmeye imkan sunacağını kaydeden Fitzgibbon, ''otel sahipleri de bu dönüşüm aracılığıyla hem daha fazla yerli ve yabancı turiste hem de misafir sadakat programımız Hilton Honors’ın 65 milyonu aşkın üyesine ulaşma imkanını yakalayacak. Afrika’daki büyüme hamlemizi yalnızca büyük şehirlerle ve havalimanı otelleriyle de sınırlı tutmayacağız. Tatil yöreleri ve safari alanları gibi çeşitli bölgelerde de otellerimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz.'' şeklinde konuştu.




Bu Haber 05.10.2017 - 13:20:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.