Numan Kurtulmuş nereden aday oldu?

Numan Kurtulmuş nereden aday oldu?
İktidar partisi, merakla beklenen milletvekili kesin aday listesini açıkladı. AKP'de ağır top olarak adlandırılan çok sayıda isim liste dışı kalırken, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş bu kez İstanbul'dan aday oldu.


AKP'nin açıkladığı aday listesi kamuoyunda sürpriz olarak yorumlandı. Burhan Kuzu, Şamil Tayyar, Mehmet Metiner, Cemil Çiçek, Aydın Ünal, Ali Babacan, Metin Külüng gibi partide öne çıkan isimlerle, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü AKP'nin aday listesinde yer almadı.



NUMAN KURTULMUŞ İSTANBUL'DAN ADAY

Kültür ve Turizm Bkanı Numan Kurtulmuş bu sefer memleketi Ordu yerine İstanbul'dan aaday gösterildi. Numan Kurtulmuş, AKP'nin İstanbul 3. bölge 1. sıra milletvekili adayı oldu.

YAYMAN HATAY 2. SIRADAN ADAY

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili adayı olan Hüseyin Yayman ise Hatay'da ikinci sırada milletvekili adayı oldu.

ÇETİN OSMAN BUDAK DA YENİDEN ADAY

CHP'de Turizmden Sorumlu Genel başkan Yardımcısı olarak görev yapan Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da listede kendine yer buldu. Budak, CHP'nin Antalya 2. sıra milletvekili adayı oldu.




Bu Haber 22.05.2018 - 09:20:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.