Neşet Koçkar: Rus turistte tüm zamanların rekorunu kıracağız

Neşet Koçkar: Rus turistte tüm zamanların rekorunu kıracağız
Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, 2017 yılında Türkiye'yi ziyaret eden Rus turist sayısının rekor kıracağını belirterek, ''Bu yıl Rusya ve BDT ülkelerinden Akdeniz ve Ege'ye 5.5 milyon turist geleceğini öngörüyoruz.'' ifadelerini kullandı.


Rusya'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçar, 2017 yılında Rus turistte tüm zamanların en yüksek sayısına ulaşılacağını söyledi.

Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre, "Bu yıl Rusya ve BDT ülkelerinden Akdeniz ve Ege'ye 5.5 milyon turist geleceğini öngörüyoruz.'' diyen Koçkar, ''Bunun 5 milyonunu Ruslar oluşturur. Anex Tour olarak 1 milyonunu biz getireceğiz" ifadelerini kullandı.

''ERKEN REZERVASYONLAR 5'E KATLANDI, ÇÜNKÜ EN İYİYİ EN UCUZA VERİYORUZ''

Türkiye'ye dönük erken rezervasyon satışlarının 2015 rakamlarını 5'e katladığını belirten Koçkar, "Bu oran bize Rusların gerçekten Türkiye'yi özlediğini gösteriyor. Geçen yıl farklı ülkelere gitmek zorunda kalan Rus turistler bekledikleri hizmeti alamadılar. Çünkü en iyi hizmeti en uygun fiyata Türkiye sunuyor" diye konuştu.



Bu Haber 30.01.2017 - 09:35:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.