Natalie Tours tüm charter uçuşlarını durdurdu

Natalie Tours tüm charter uçuşlarını durdurdu
Geçtiğimiz günlerde otel paraları ödenmediği için müşterileri Antalya'da sorun yaşayan Natalie Tours'un tüm charter uçuşlarını durdurduğu bildirildi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Natalie Tours tarafından acentelere gönderilen yazıda, 30 Haziran itibariyle tüm charter uçuşlarının durdurulduğu belirtildi. İptal edilen charter uçuş noktaları  Barcelona, ​​Rimini, Catania, Napoli, Antalya ve Heraklion olarak açıklandı. Şirketin açıklamasında, tarifeli uçuşlarla yapılan operasyonların ise devam ettiği ifade edildi.



İADELER YAPILACAK

Konuyla ilgili olarak Rus turizm haber portalına bilgi veren bir acente sahibi, parası ödenen turların iadelerinin yüzde 100 olarak yapılacağının belirtildiğini ancak bir zaman tanımlanmadığını ifade edildi.

VOROBYOV İKİ GÜNCE 'SORUN YOK' DEMİŞTİ

İki gün önce Natalie Tours ile bir araya gelen Turist Yardım Derneği yetkilileri, şirketin sahibi Vladimir Vorobyov ile görüşmüş Natalie Tours'un mali durumu ile ilgili bilgi almıştı. O görüşmede Vorobyov, Natalie Tours'un tüm yükümlülüklerini yerine getirebilecek finansal güce ve teminata sahip olduğunu iddia etmişti.


Bu Haber 30.06.2018 - 10:03:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.