Murat Yılmaz Servotel yönetim kadrosuna katıldı

Murat Yılmaz Servotel yönetim kadrosuna katıldı
Otel ve gayrimenkul sektöründe 25 yılı aşkın tecrübesi bulunan Murat Yılmaz, turizm ve otelcilik hizmetlerinden sorumlu partner olarak Servotel yönetim kadrosuna katıldı.



Dünyada 43 ülkede otel ve gayrimenkul geliştirme danışmanlığı hizmeti veren Servotel’de göreve başlayan Yılmaz, finans, otel açılışı, otel operasyonu, otel gayrimenkul geliştirme ve yönetimi alanlarında sektörün en deneyimli isimleri arasında yer alıyor.

Servotel'den önce dünyanın önemli zincir otellerinden Starwood’da 5 yıl süreyle Orta Avrupa ve Türkiye'den Sorumlu Kıdemlı İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Murat Yılmaz, gayrimenkul yatırım şirketi Capital Partners’da 5,5 yıl otel yatırımlarını yönlendirdi.

Dedeman, Marriott, Hilton gibi Türkiye'nin ve dünyanın en büyük otel zincirlerinde çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev alan Murat Yılmaz, söz konusu zincirlerin Almanya, Macaristan, Romanya, Kazakistan ve Rusya'daki operasyonlarını yürüttü.

Yüksek otelcilik işletmeciliği öğrenimini Almanya’da Hotelfachschule Koblenz’de tamamlayan Yılmaz, Cornell Üniversitesi'nde  'Otel Gayrimenkul Yatırım ve Varlık Yönetimi' eğitimi aldı. Yılmaz, iyi derece İngilizce ve Almanca biliyor.



Bu Haber 16.06.2017 - 17:50:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.