Michelin yıldızlı şef, The Galliard'ın ünlü şefi Turgut Ay'ın konuğu olacak

Michelin yıldızlı şef,  The Galliard'ın ünlü şefi Turgut Ay'ın konuğu olacak
İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard Restaurant 23-25 Şubat 2015 tarihleri arasında 2 Michelin yıldızlı İtalyan Şef Walter Eynard'ı konuk şef olarak ağırlıyor.


Lezzet dünyasının Oscarı olarak atfedilen ve dünyada sayılı mekân ve kişilerin layık görüldüğü Michelin yıldızına sahip İtalyan Şef Walter Eynard, The Galliard'ın misafirleri için özel olarak İstanbul’a geliyor. Halen ICIF ITALIAN CULINARY INSTITUTE for FOREIGNERS ders veren Walter Eynard sahip olduğu 2 Michelin yıldızıyla dikkat çeken şefler arasında yer alıyor. 

İtalyan şef´The Galliard'a 23-25 Şubat tarihleri arasında hazırladığı özel mönüsüyle akşam yemeklerine imzasını atacak. İstanbullulara benzersiz bir lezzet şöleni yaşatmaya hazırlanan Şef Walter Eynard, Gecce Oskarları tarafından Türkiyenin en iyi fine dining restoran ödülüne layık görülen The Galliard'ın ünlü şefi Turgut Ay'ın mutfağında üç gün boyunca konuk olacak. 

1996 yılında ilk michelin yıldızını alan şef Eynard 2006 yılında 2 michelin yıldızına layık görüldü. İtalya’nın ilk Michelin yıldızına sahip şeflerinden biri olan Walter Eynard İtalyan geleneklerinden esinlenerek hazırladığı yemeklerinde tazeliği ön planda tutuyor. Şefin tecrübesiyle harmanladığı ve yüksek kaliteli malzemelerle sunulan lezzetler görselliğiyle de hafızalarda iz bırakıyor.  
 


Bu Haber 18.02.2015 - 09:54:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.