Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması 2010 Konuları Açıklandı

Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması 2010 Konuları  Açıklandı
Turizm ve Madencilik sektörünün Türkiye’de gelişmesinde büyük emeği geçen Mehmet Kemal Dedeman’ın anısına her yıl düzenlenen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması”nın bu seneki konuları açıklandı.


Dedeman Holding’in kurucusu ve ülkemizde turizm ve madencilik sektörlerinin gelişmesinde büyük rol oynayan Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak için 2004 yılından beri düzenlenen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması” bu sene 7. kez düzenleniyor. Yarışma, turizm ve madencilik sektörlerinin gelişmesini desteklemeyi amaçlıyor. 

“Yarına Bir Değer Bırak” çağrısıyla her yıl iki dalda düzenlenen yarışmada bu sene turizm dalında “Turizm Destinasyon Yönetimine Yönelik Araştırma ve Projeler”, madencilikte ise “Türk Madenciliğini Geliştirmeye Yönelik Araştırma ve Projeler” konuları ele alınacak. 


Proje yarışmasının turizm ve madencilik sektörlerinde ilerlemeye ve gelişmeye katkıda bulunacak bir platform olduğunu belirten Dedeman Holding Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Nazire Dedeman şunları söyledi:

“Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması, babamızın anısını yaşatmak için olabilecek en anlamlı organizasyonun, madencilik ve turizm alanında bir etkinlik düzenlemek olduğu fikrinden hareketle ortaya çıkmıştır. Böyle bir etkinliğin Mehmet Kemal Dedeman’ı anmanın ve hayat felsefesini geleceğe taşımanın en güzel yolu olduğuna dün olduğu gibi bugün de yürekten inanıyoruz. Proje Yarışması, kendisinin anısını daima canlı tutacaktır”

01 Eylül 2010 tarihinde başlayan başvurular, Dedeman Holding Pazarlama İletişimleri Müdürlüğü tarafından 01 Kasım 2010 tarihine kadar kabul edilecek. Birinci seçilen projelere her iki dalda ayrı ayrı 20.000 TL, ikincilere 10.000 TL, üçüncülere ise 5.000 TL ödül verilecek. Ayrıca, Seçici Kurul öngördüğü takdirde, bir veya birden fazla çalışmaya “Mehmet Kemal Dedeman Özel Teşvik Ödülü” verilebilecek. Ödül töreni 12 Şubat 2011’da düzenlenecek ve törende bir sonraki yılın yarışma konuları da açıklanacak.

Detaylı bilgi ve iletişim için:      

Dedeman Holding

Pazarlama İletişimleri Müdürlüğü 

Tel: (0212) 337 39 00 (3919)

projeyarismasi@dedeman.com

Şartname için:

www.dedeman.com.tr


Bu Haber 04.05.2010 - 10:03:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.