Meeting Point Türkiye'de yeni yapılanma. Yadel Oskan ayrıldı

Meeting Point Türkiye'de yeni yapılanma. Yadel Oskan ayrıldı
Incoming acente Şirketi Meeting Point Türkiye'nin yüzde yüz Meeting Point International iştiraki olduğu açıklandı. Şirket hisseleri de ünlü turizmci Yadel Oskan'dan devralındı.


Meeting Point International'dan konuyla ilgili yapılan açıklamayı sizlere aktarıyoruz: 

Incoming şirketi Meeting Point Türkiye gelecek için yeniden yapılanıyor: Ana şirket olan FTI Grup, Aralık 2011 yılında IQ Travel incoming acentesinin çoğunluk hisselerini devir aldıktan sonra, Meeting Point Türkiye bugün %100 Meeting Point International ve FTI Grup iştiraki olmuştur. Eski ortak olan Yadel Oskan Yönetim Kurulu’ndan istifa etmiştir. Meeting Point International Grup CEO’su Roula Jouny Meeting Point Türkiye’nin tohumu olan IQ Travel ile bugünkü başarıya temel atan Yadel Oskan’a en içten teşekkürlerini ifade etmektedir.

Yılda 800.000 misafire hizmet veren Meeting Point Türkiye, Türkiye’nin en büyük incoming acentelerinden biridir ve çok yakın gelecekte Türkiye'deki müşteri sayısını iki milyona ulaştırmayı planlamaktadır.

Meeting Point International hakkında


Meeting Point International (MPI) Destinasyon Yönetimi şirketleri (incoming acenteleri) konaklama, yer hizmetleri, transfer, tur, MICE, grup gezileri ve VIP misafir yönetimi gibi çeşitli hizmetler sağlamaktadır. MPI iştirakleri, Asya, Hırvatistan, Kıbrıs, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Yunanistan, İtalya, Lübnan, Malta, Meksika, Fas, Kuzey Amerika, Umman, İspanya, Tunus, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere 18 farklı ülkede ve 42 bölgede 1.300 den fazla çalışanı ile temsil edilmektedir. Müşterileri arasında oteller, tur operatörleri ve FTI Cruises gibi cruise operatörleri vardır. İştirakleri, MPI’ın kendilerine sağladığı son derece modern teknik çözümlerden faydalanmaktadır. 2009 yılında kurulan Meeting Point International’ın Grup CEO’su Roula Jouny’dir."


Bu Haber 26.02.2015 - 12:40:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.