Meeting Point Turkey 5’inci kez Capital 500 listesinde

Meeting Point Turkey 5’inci kez Capital 500 listesinde
Meeting Point Turkey, Capital Dergisi tarafından her yıl hazırlanan ve Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin açıklandığı 'Capital 500' listesinde 371’inci sırada yer aldı.



Meeting Point Turkey, Capital Dergisi tarafından 20 yıldır yayımlanan ve derginin ağustos sayısında açıklanan Capital 500 listesinde en büyük ilk 500 şirket arasında gösterildi. Şirket, 2013’ten bu yana yer aldığı listeye, bu yıl 371'inci sıradan girmeyi başardı.

“İLKLER VE EN BÜYÜKLER ARASINDA OLMAK, BİZİ DAHA ÇOK MOTİVE EDİYOR”

Meeting Point Turkey’in 5'inci kez üst üste Capital 500 listesinde yer almasını değerlendiren Meeting Point International CEO’su Roula Jouny, “Meeting Point Turkey, Türkiye’ye olan güvenini, inancını ülkeye son yıllarda yaptığı çok sayıdaki yatırımla birçok kez kanıtladı. Türkiye’ye duyduğumuz güven, uyguladığımız başarılı yatırım stratejileri ve tüm konuklarımızı memnun eden çalışma şeklimiz, ülkenin en büyük 500 şirketinden biri konumuna yükselmemizi sağladı” dedi.

İlkler ve en büyükler arasında yer almanın kendilerini daha iyisi için motive ettiğini söyleyen Jouny, bir sonraki yılı daha üst sıralarda tamamlamak, daha iyi sonuçlar elde etmek için tüm çalışanları ve paydaşları ile gayret göstermeye devam edeceklerini belirtti.








Bu Haber 18.08.2017 - 09:32:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.