Martı İstanbul Hotel’e hakemlik yapan şef

Martı İstanbul Hotel’e hakemlik yapan şef
Şehrin kalbindeki merkezi lokasyonu ile İstanbul’un buluşma noktası olan Martı Istanbul Hotel’in mutfağı, yurt dışında gastronomi hakemliği yaparak, başarıyla temsil etmiş olan Executive Chef Mehmet Siriş’e emanet edildi.


 Geleneksel motifleri çağdaş sanatla buluşturduğu, şehir hayatının tüm renklerini içinde barındırdığı konsepti ile dikkat çeken Martı Istanbul Hotel’in yeni Executive Chefi Dünya  Aşçılar  Birliği (WACS) sertifikasına sahip, Türk  hakem statüsü taşıyan Mehmet Siriş oldu. Deneyimli Executive Chef, Martı Istanbul Hotel’de Türk ve Dünya mutfağına ait birbirinden lezzetli yemeklerle konuklarını unutulmaz deneyimler yaşatacak.

1993-2002 yılları arasında Çırağan Sarayı’nda(Kempinski Otel) Ziyafet Mutfak Şefliği, sonrasında Mövenpick Hotel İstanbul‘da Executive Sous Chef, Eresin Otel İstanbul‘da Baş Aşçılık görevlerinde bulunan, Intercontinental Otel Grubu’nun markası Holiday Inn Airport İstanbul’un mutfağını yöneten Siriş, daha sonra Antalya’da bulunan Adam & Eve ve Kuveyt’ te bulunan Mövenpick Otel’inin açılışını da başarı ile tamamlamıştır. Bir dönem İstanbul’da kendisine ait restorantın işletmeciliğini yapan Siriş, son olarak Hilton Kozyatağında Executive Chef olarak görev yapmaktaydı. Türkiye’nin en iyi otellerinde kazandığı deneyimlerle başarı merdivenlerini tırmanmıştır.


Bu Haber 18.12.2014 - 14:39:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.