Marmaris ve St Petersburg'da otel açacak, 5 yıl içinde 9 otele ulaşacak

Marmaris ve St Petersburg'da otel açacak, 5 yıl içinde 9 otele ulaşacak
Elit World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Pazarlama Direktörü Emel Elik, yeni yatırım planlarını Turizm Güncel’e anlattı


Eda Özsoy – Turizm Güncel

Şu anda 4 otelle turizm sektörüne hizmet verdiklerini anlatan Emel Elik, ilk resort otellerini haziran ayında Marmaris İçmeler’de açacaklarını ifade etti. Porftföyleriin daha çok şehir otellerinden oluştuğunu ifade eden Elik, yeni yatırım planları ile ilgili olarak şu bilgileri paylaştı.

YETİŞKİN OTELİ OLACAK

“Daha çok şehir otelciliğinde faaliyet gösteren bir grup olarak, bir de resort otelimiz olsun istedik. Buradaki otelimiz tatil köyü mantığında çalışmayacak.  Yeni tesisimizde 92 odamız bulunacak. Tam pansiyon sistemiyle çalışan bir yetişkin oteli konseptinde olacak. İstanbul otellerimizde nasıl bir servis anlayışı varsa Marmaris’teki otelimizde de aynı servisi sunacağız. Bu anlamda ürettiğimiz hizmetle ön plana çıkacağız.”

ANTALYA’DA OTEL PROJESİ YOK

“Antalya’da otel düşünmüyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde başka bir resort otelimiz olmayacak. Şehir otelciliğine devam edeceğiz. İstanbul’da Elite World Europe otelimizi 2016 yılında açmayı planlıyoruz.

YURTDIŞINDA İKİ OTELE AYNI ANDA BAŞLAYACAK

“Yurtdışına otel açılmayı düşünüyoruz. St Petersburg’ta iki otel projemiz aynı anda başlayacak. Burada da toprak sahibiyiz. Burası turizm anlamında iyi geri dönüş alabileceğiniz bir yer. İki otelin inşaatına bu yıl sonunda başlayacağız. Açılışımız 2017 yılı gibi görünüyor.“

“St Petersburg ile birlikte, İstanbul Anadolu yakasında buluna  arazimize de bir otel yapacaüız. Buranın inşaatına da bu yıl ortalarına başlıyoruz. Bitiş tarihi 2017 olacak. Beş yıl sonunda 9 otele ulaşmayı planlıyoruz. Ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz.”


Bu Haber 22.02.2015 - 18:47:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cahit Sarıbey 23.02.2015 - 10:30

    Yatırımlarınız, Marmaris için, Bölgemiz ve Türk Turizmi için Hayırlı olsun. Bölgemize nitelikli tesis kazandıran yatırımcılara minnettarız.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.