Mardin'in ilk beş yıldızlı oteline kadın yönetici

Mardin'in ilk beş yıldızlı oteline kadın yönetici
Mardin'in ilk 5 yıldızlı oteli Erdoba Elegance Hotel &Convention Center ‘in genel müdürlüğüne Gönül Ergenoğlu, getirildi.

 
18 yılı aşkın tecrübesiyle turizm sektöründe değişik otellerde üst düzey yöneticilik yapan Ergenoğlu,  yeni göreviyle Erdoba Elegance Hotel&Convention Center’im tüm birimlerinden sorumlu olacak.
 
Sümer Şirketler Grubu  tarafından  Mardin Midyat karayolu güzergahında yapılan ve kentin ilk 5 yıldızlı oteli olan Erdoba Elegance Hotel&Conventıon Center, kentin tam merkezinde iş,turizm, eğlence amaçlı konaklamalarınız için benzersiz kalite anlayışı ile hizmet veriyor. 21 bin metrekarelik kapalı alana sahip otel, 11 katlı olup 220 Oda ve 450 yatak kapasiteli. 
 
Profesyonel kadrosuyla kentte istihdam da yaratan otelde,  7 adet, 35 kişiden 600 kişiye kadar hizmet veren çok amaçlı salon, kongre seminer, toplantı, kokteyl ve fuaye salonu, 11 adet bölünebilme özelliği olan salonlar, restoranlar, müşteriler için çalışma ofisi, çeşitli dillerde süreli yayın, kitap gibi dokümanların yer aldığı okuma alanları, bay ve bayan kuaför salonları, satış mağazaları, cep sinema, açık ve kapalı yüzme havuzu ile SPA yer alıyor.
 


Bu Haber 15.09.2014 - 10:49:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.