Lüks otelde skandal görüntüler: Klozet, bardak, lavabo aynı fırçayla...

Lüks otelde skandal görüntüler: Klozet, bardak, lavabo aynı fırçayla...
Çin'de bulunan lüks bir otelde çekilen gizli görüntüler, kat görevlisinin odada nasıl temizlik yaptığını ortaya koydu. Görüntülerde görevlinin klozeti, lavaboyu ve bardakları aynı fırça ile yıkadığı görülüyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Çin'de 'stajyer öğrenci' rolü yaparak otellerdeki hijyen durumunu araştıran bir gazeteci, skandal görüntülere ulaştı. Kempinski Palace Harbin adlı lüks tesiste, kat görevlisinin odadaki klozeti, lavaboyu ve bardağı aynı fırça ile 'temizlediği' görülüyor. Söz konusu oteldeki konaklama fiyatlarının ise 100 dolar ile 400 dolar arasında değiştiği ifade ediliyor.



BUNLARLA SINIRLI DEĞİL

Çin'de yayın yapan Morning Post adlı gazete yayınlanan habere göre, kat görevlilerinin yaptıkları bunlarla da sınırlı değil. Banyodaki ıslak zeminlerin misafir havluları ile kurulanması, temiz kılıf geçirilen yastıkların yatak yapılırken yere atılması gibi çok sayıda hijyenik olmayan uygulama da görüntülere yansıdı.

ÜÇ ULUSLARARSI ÜNLÜ MARKADA DA TESPİT EDİLDİ

Gazetenin haberinde, söz konusu hijyen ihlainin Sheraton, Shangri La gibi diğer uluslararası zincir otellerd de tespit edildiğini yazdı. Öte taraftan, Heilongjiang  eyaletinde bulunan otelin yetkilileri görüntüleri doğrulayarak özür diledi.

''AĞIR ŞARTLARDA ÇALIŞIYORLAR''

Haberi yapan Morning Post gazetesi, otellerde yaşanan hijyen olayları ile ilgili sadece kat görevlileini suçlayıp geçmiyor. Gazete, kat görevlilerinin ağır bir iş yükü altında bulunduklarını ve odaları yetiştirmek için büyük bir çaba harcadıklarını da haberinde dile getiriyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER








Bu Haber 29.12.2017 - 11:32:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.