Kuşadası’nda alternatif turizm: Adaland

Kuşadası’nda alternatif turizm: Adaland
Avrupa’nın en büyük su parkı olan Adaland’ı sezon boyunca yüzbinlerce kişi ziyaret ediyor. Adaland’in yatırımcıları KOMER açıldığında tesis yanına otel de yapmayı düşünüyor

Kuşadası’nda alternatif turizm: Adaland
Kuşadası’nda alternatif turizm: Adaland
Kuşadası’nda alternatif turizm: Adaland

Eda Özsoy - TurizmGuncel


Kuşadası’nda 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük su parkı Adaland’in sahibi Fahri Alem Günaydın ile yaptığımız söyleşiyi aktarıyoruz

Adaland, 2003 yılında Dubai’de Dünya Su Parkları Birliği tarafından Avrupa’nın en büyük su parkı seçildi. 270 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Adaland, aynı zamanda ABD’de New York Post Gazetesi tarafından dünyanın en iyi 10 parkından biri olarak seçildi. Adaland’e 2006’da Yunus Parkı ilave ettik. 2008 yılında da sea park dediğimiz deniz hayatını konu alan bir park inşa ettik.

Sea park, deniz hayatını konu alan, insanların parka girdikten sonra akvaryumların içinde şnorkel yapabildikleri bir sistem. Şu anda Adalad sistemi, üç farklı parklı sistemle devam ediyor.


EN GÜZEL ALTERNATİF YATIRIM

Turizm sektöründe uzun yıllardır talep edilen alternatif turizm adına şirketimizin önemli bir yatırım yaptığını düşünüyoruz. Kuşadası’nda iyi bir alternatif yatırım yaptık. Adaland’den başka Alanya’daki Sealanya tesislerinin de sahibiyiz..
Sadece mayıs ile ekim tarihleri arasında hizmet veriyoruz. Sezon çok kısa ama çok daha avantajlıyız. Müşterilerimizin yüzde 55’i yerli müşteri. Denizli’den Manisa’ya kadar olan bütün hattı taradığınızda insanlar Adaland’e geliyorlar.


TESİS YANINA OTEL OLABİLİR


KOMER hayata geçirilince tesislerin hemen yanına da bir otel yapımını değerlendirmeye alabiliriz. Ama şu anda düşünmüyoruz. Dünyayı sürekli takip ediyoruz. Biz dünyayı takip ederken, dünyanın birçok ülkesinden bize yatırım ortaklığı teklifinde bulunan yüzlerce şirket var. Bir dünya markası haline geldik. Özellikle Balkan ve Arap ülkelerinden yatırım ortaklığı teklifleri geliyor. Uzun vadede dünyaya açılma projelerimiz de bulunuyor.




Bu Haber 01.05.2010 - 08:37:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.