Kongre sektörünün karar vericilerine İstanbul tanıtıldı

Kongre sektörünün karar vericilerine İstanbul tanıtıldı
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile yürütülen ‘ Kongreler Şehri İstanbul – Uluslararası Medya Çalışması’ dahilinde İstanbul’un tanıtımı ve kongre destinasyonu olarak farklı özelliklerinin tanıtımı için Avrupa Birliği’nin başkenti olan ve çokuluslu şirketlerin merkez ofisleri ile AB kuruluşlarının yoğun olarakbulunduğu Brüksel’de 21 Nisan Salı günü büyük bir organizasyon gerçekleştirildi.

Kongre sektörünün karar vericilerine İstanbul tanıtıldı


Kongre sektörü için önemli bir merkez olan Belçika’da 3000 ‘i aşkın dernek ve birlik bulunmakta. Uluslararası Kongre ve Konvansiyonlar Birliği-ICCA verilerine göre dünyada dernek ve birlik merkezlerinin en çok yer aldığı şehir olan Brüksel'de bulunan yaklaşık  600  dernek ve birlik arasından toplantı sektöründe tanınmış firmalar, sektörün karar vericileri ve basın mensupları ile yapılan toplantıda İstanbul’un kongre sektörü olanakları tanıtıldı.

İstanbul Kongre ve  Ziyaretçi Bürosu-ICVB bu çok özel etkinliği, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı-TUGEV ve Brüksel merkezli etkinlik ve organizasyonlar yapan bir partner ile birlikte gerçekleştirdi.


İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz ‘’Brüksel’de düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik ile İstanbul’adaha önce hiç gelmemiş olan kongrelerin yetkilileri ile görüşülüp, şehrin kongre olanaklarının  tanıtımı yapıldı. İstanbul’un kongre sektöründe geldiği nokta gerek yatırımlar,  gerekse alt yapı çalışmaları ile anlatıldı ve teknik  bilgilendirme sağlandı. Kongre karar vericileri ile yüz yüze yapılan görüşmelerin daha çok ilgi çektiğini ve başarı sağladığını biliyoruz, önümüzdeki senelerde bu etkinliğimizin meyvelerini toplayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

 



Bu Haber 29.04.2015 - 11:52:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.