Kervansaray zinciri, İstanbul Şişli'de otel açacak

Kervansaray zinciri, İstanbul Şişli'de otel açacak
Türkiye genelinde 7 otelde toplamda yaklaşık 5 bin yatak kapasitesine ulaşan Kervansaray zinciri, yeni bir otel projesiyle İstanbul’a Şişli’de adım atmayı planlıyor

 
 Yaklaşık 35 yıllık bir geçmişi bulunan ve Türkiye genelinde 7 otelde toplamda yaklaşık 5 bin yatak kapasitesine ulaşan Kervansaray zinciri, yeni bir otel projesiyle İstanbul’a Şişli’de adım atmayı planlıyor. Anadolu’nun çeşitli yerlerinde faaliyetlerini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Kervansaray Grubu’nun hedefinde yurtdışı da var. Son iki yıl içinde bünyesindeki Bursa Uludağ, Bursa Termal, Bursa City, Marmaris ve Bodrum otellerini yenileyen şirket, Antalya’daki Kervansaray Lara ve Kundu otellerini de yenileme kervanına katmaya hazırlanıyor. Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval, Kervansaray Kundu Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında grubun gelecek planlarıyla ilgili bilgi verdi.
 
Yeni yatırımların süreceğinin sinyalini veren Şahin Seval, Kervansaray’ı “turizmde sıçrama noktasında” olarak niteledi. İstanbul’daki yeni projenin Avrupa yakasında bir şehir oteli olacağını belirten Seval, “Projenin başlama tarihi kesinleşmedi, henüz projelendirme aşamasında. 2018 yılına kadar faaliyete girmesini hedefliyoruz” dedi. (taraf gazetesi)


Bu Haber 25.09.2014 - 09:54:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.