Katılımcılardan EMITT'e hem övgü, hem şikayet var

Katılımcılardan EMITT'e hem övgü, hem şikayet var
Bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT'e, yerli yabancı katılımcılardan şikayet ve övgüler geldi.


TurizmGüncel

EMITT Fuarı'nda geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da en çok şikayet edilen konu gürültü kirliliği oldu. Stantlarda ve ana fuaye alanında yapılan etkinliklerdeki yüksek ses, katılımcılara zor anlar yaşatıyor. Öyle ki, karşılıklı oturan iki kişi birbirinin ne dediğini anlamakta güçlük çekiyor.

EMIT ile ilgili ikinci bir şikayet konusu ise, organizasyonun web sitesinin işlevsizliği oldu. Özellikle yabancı katılımcılar, Türkçe dışındaki dillerde hizmet verilmemesinden, basın bültenlerinin Türkçe servis edilmesinden ve Türkiye'deki  turizmcilerle kontak kurup iş geliştirecek kanallarının olmamasından şikayet ettiler. Yabancı ülkelerden gelen turizmciler, EMITT gibi uluslararası bir fuarda, sadece Türkçe'nin kullanılmasını yadırgadıklarını belirttiler.

Diğer taraftan katılımcılar, bu yıl fuar alanının ve stantların dahi iyi ve işlevsel bir şekilde oluşturulduğu konusunda hemfikirler.


Bu Haber 23.01.2015 - 10:53:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Fuat 24.01.2015 - 07:46

    Bence Bakanlık bu fuarlara standart getirmeli. Etkinliklerde ses seviyesi, uluslararası bir fuarsa altyapısının ona göre ayarlanması, fuar süresince verilen hizmet vs belirlenmeli. EMITT çok büyüdü ve bu tip acemilikleri hak etmiyor malesef

  • Hüseyin Alphan 24.01.2015 - 10:36

    Hayaller ITB Berlin, yaşamlar EMITT malesef. Bu kadar büyük bir fuar nasıl oluyor da böyle acemice organize ediliyor insan gerçekten hayret ediyor.

  • Sevgi Candan 23.01.2015 - 07:40

    Organizason firması artık bu işi çözmek zorunda. Gürültüden insanlar birbirinin sesini duyamıyor. Dahası, karmaşa, görevli eksikliği gibi sorunlar da had safhada

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.