KATİD ve THY birlikte hareket edecek

KATİD ve THY birlikte hareket edecek
Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Murat Toktaş ve Genel Sekreter Onur Bıyıklı, turizm sektöründe daha etkin olmak, sektörün paydaşları ile ortak projeler üretmek Kamu, özel sektör ve STK lar ile ortak hareket etme kapsamında THY Samsun müdürü Arif Ali Gezmişoğlu'nu ziyaret etti.

 
 
Ziyarette KATİD in faaliyetleri ve THY ile bölgenin turizm konusundaki kalkınma çalışmalarında birlikte hareket etmek önerisi görüşüldü. 
 
KATİD Başkanı Murat Toktaş,  “THY bizim bir dünya markamız. Bölgedeki hava trafiğinin artması bunda THY nın öncü olması sektörümüze büyük katkı sağlıyor. Ayrıca Sayın Arif Ali Gezmişoğlu'nun şahsi gayretleri ve tecrübesi bölge için büyük bir avantaj. THY ve KATİD in bölgeyi hareketlendirmek için yapacağı çalışmalarda birlikte hareket etme kararı sektöre büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
 
THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, “ Sosyal sorumluluk ve bölgesel gelişim kapsamında bölge için yaptığımız turizm çalışmalarında birinci derecede görev alanı olan kurumlar ve STK lar dan gerekli desteği almayı bekliyoruz.
 
Türkiye Otelciler Federasyonunun (TÜROFED) Bölge Derneği olan Karadeniz bölgesinde 18 ilde faaliyet gösteren bölgeye yayılmış ve illerin nabzını tutan KATİD in turizm konusunda profesyonel STK ihtiyacını kapatacağına inanıyorum. Birlikte planlayacağımız projelerle bölgeye daha güçlü katkı sağlayacağız” dedi
 


Bu Haber 18.09.2014 - 14:12:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.