Kardeş ülkede Alanya tanıtımı olacak

Kardeş ülkede Alanya tanıtımı olacak
Alanya Tanıtma Vakfı, Azerbaycan basın mensuplarını dört gün boyunca Alanya’da ağırlayarak önemli bir tanıtım çalışmasına imza attı.



Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Seyit Ahmet Arslan’ın önemli desteğiyle, Alanya Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) ev sahipliğinde Azerbaycan basını Alanya’da ağırlandı. Basın yoluyla tanıtım çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş, uzun yıllardır dünya çapında söz sahibi olan turizm fuarlarında stant açtıklarını belirterek, “Sadece fuar tanıtımı yeterli olmuyor. Farklı yöntemlerle tanıtımı çeşitlendirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda Azerbaycanlı basın mensuplarını Alanya’da ağırladık. Tarihi ve doğal alanları rehberler eşliğinde gezen basın mensupları aynı zamanda Alanya kültürünü de tanıdılar” dedi.
“BASIN TANITIMI ÇOK ÖNEMLİ”
Güneş, “Azerbaycan’ın en çok izlenen TV kanallarından biri olan ATV’nin program sunucusu Sebuhi Turanci ve kameraman Sebuhi Mustafayev, Discovery Azerbaijan dergisinden Rena Kerimova, Kaspi gazetesinden Tarana Maharramova, önümüzdeki günlerde Alanya makaleleri ve görüntüleriyle Azerbaycanlılara Alanya’yı anlatacaklar. Azerbaycanlı basın mensuplarının Alanya’ya gelmesinde büyük katkısı olan Tanıtma Müşaviri Sayın Arslan başta olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ediyorum. Çok önemli bir basın tanıtımına imza attık” şeklinde açıklamada bulundu.


Bu Haber 06.05.2015 - 11:22:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.