Jolly Tur ve HotelRunner arasında önemli iş birliği

Jolly Tur ve HotelRunner arasında önemli iş birliği
Jolly Tur'un HotelRunner ile geliştirdiği iş birliği sonucunda, Türkiye'nin tüm şehir ve butik otelleri On-Line Jolly Tur'da olacak.


2016’da iç pazarı canlandırmaya odaklanan Jolly Tur, bu yönde planladığı yeniliklerden birini hayata geçirdi. Online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner ile iş birliği ve entegrasyon gerçekleştiren Jolly Tur, bu projeyle şehir otelleri ve butik otellerin doluluk oranlarını artıracak. Jolly Tur’un birlikte çalıştığı binlerce otel bu sistemden ücretsiz olarak yararlanarak Jollytur.com üzerinden hızla satışa başlayıp fiyat ve kontenjanlarını anlık olarak güncelleyebilecekler ve rezervasyonlarını anlık olarak hesaplarında görebilecekler.



Jolly Tur, 2016’ya hızlı bir giriş yaptı. 2016 için belirlediği hedeflerle iç turizmi canlandırmaya odaklanan ve bu yönde yenilikçi çalışmalara imza atanJolly Tur’un en son yeniliği, tüm dünyada binlerce otel tarafından tercih edilen online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner ile iş birliği oldu.

ŞEHİR OTELLERİ İLE BUTİK OTELLERİN DOLULUK ORANINI YĞKSELTECEK

Jolly Tur’un HotelRunner teknoloji platformuyla gerçekleştirdiği iş birliği, 2016 planlamaları arasında yer alıyordu. Jolly Tur, 2016’da şehir otelleri ve butik oteller alanındaki iddiasını daha da artırma kararı aldı. HotelRunner ile gerçekleştirilen iş birliği, bu hedefe ulaşılma yolunda atılan önemli adımlardan birisi. Şirket, bu iş birliğiyle şehir otelleri ve butik otellerin doluluk oranlarını artırma kararlılığını net olarak ortaya koymuş oldu.

Hayata geçirilen proje doğrultusunda oteller, bu sisteme ücretsiz bir şekilde bağlanıp bilgilerini anlık olarak güncelleyebilirken, güncellenen bilgiler, Jolly Tur’un acente ağına ve internet sitesine anında ulaşacak.

Jolly Tur, bu teknolojik atılımın sağlayacağı faydaları 28-31 Ocak 2016’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan EMITT Fuarı’ndaki standında sektör partnerlerine tanıtacak. Ayrıca, HotelRunner da turizm sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Jolly Tur ile gerçekleştirdiği iş birliğini EMITT Fuarı’ndaki standında sektöre tanıtacak ve fuar döneminde otellere sisteme ücretsiz kaydolma imkânı tanıyacak.

OTELLER  JOLLY TUR SİSTEMİNE DİREKT ENTEGRE OLACAK…

Online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner ile gerçekleştirdikleri iş birliğini değerlendiren Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, şöyle konuştu:

“Jolly Tur olarak 2016’da iç pazarı canlanmaya odaklandık. İş birliğimiz bu yöndeki en önemli adımlarımızdan bir tanesi. Bu yönde farklı çalışmalarımız da söz konusu olacak. HotelRunner ile yaptığımız bu çalışmayla oteller, Jollytur.com üzerinden hızla satışa başlayıp fiyat ve kontenjanlarını anlık olarak güncelleyebilecekler. Bu sayede hem nihai  tüketiciye ulaşacaklar hem de Jolly Tur satış temsilcilerinin kullandığı sisteme anında erişebilecekler. Bu konuda  önceliği  şehir otelleri ve butik otellere vereceğiz.  Böylece anlık fırsat ve  aksiyonları  yansıtarak tüketicinin hızlı satışa  karar vermesini sağlayacağız ve  otellerin  boşluklarını bu sistem ile  iyi değerlendirerek doluluklara ciddi katkı sağlayacağız.  Öte yandan kurumsal konaklama hizmetleri  alanında da bu sisteme  üye olan otelleri  kurumsal müşterilerimize hızla sunacak ve otellere daha fazla rezervasyon olanağı sağlayacağız.
Türkiye’nin önde gelen tur operatörü olarak şehir otelleri ve butik otellerin satışlarını ve doluluk oranlarını artırmak amacıyla bu önemli iş birliğine imza attık.”

KONAKLAMA SEKTÖRÜ KÖKTEN DEĞİŞECEK

Jolly Tur ile gerçekleştirilen stratejik iş birliğini değerlendiren HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan ise, “Jolly Tur ve HotelRunner’ın bir araya gelmesi, kısa sürede otellere büyük avantajlar sağlayacak. İş birliği kapsamında HotelRunner platformundaki oteller de Jollytur.com üzerinden oda satışlarını gerçekleştirebilecekler” dedi.



Bu Haber 15.01.2016 - 13:35:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.