İzmir'e SunExpress dopingi: 7 kente direkt uçuş başlatıyor

İzmir'e SunExpress dopingi: 7 kente direkt uçuş başlatıyor
SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, önümüzdeki yaz İzmir'den yedi destinasyona direkt uçuş başlatacaklarını açıkladı.



THY - Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress'ten İzmir için önemli bir adım atıldı. Şirketin Genel Müdürü Paul Schwaiger, 205 yazından itibaren İzmir'den Londra, Brüksel, Milano, Moskova, Marsilya, Toulouse ve Bakü şehirlerine doğrudan sefer düzenleyeceklerini açıkladı. Başkan Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Kalkınma Ajansı olarak SunExpress'in uçuşları için reklam desteği verebileceklerini açıklamıştı.

DEMİRTAŞ'TAN SEFER TALEBİ

SunExpress'in 17-18 Avrupa şehrine uçtuğunu vurgulayan Demirtaş, "Sunexpress şu anda Türk işçi potansiyeli olan yerlere sefer düzenliyor. Ama biz iş bağlantılarının yoğun olduğu merkezlere de uçuşların hemen konulmasını istiyoruz. Balkanlar'a, Kuzey ve Doğu Avrupa ile Akdeniz’in Akdeniz'in batısına uçulmadığını görüyoruz. Oysa Paris, Milano, Telaviv, Bakü, Moskova, Bükreş gibi potansiyel yerlere uçuş olması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu. Şehir turizmini geliştirmek istediklerini kaydeden Demirtaş, uçuş konulan noktalarda Ege Bölgesi'ni tanıtan kampanyalar düzenleyebileceklerini ifade etti. Demirtaş, ''Turizm Bakanlığı tanıtım fonundan da kaynak alarak bu kampanyayı etkili hale getirebiliriz'' dedi.





Bu Haber 18.07.2014 - 14:35:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.