İsveçli turist şehir magandalarının kurbanı oldu

İsveçli turist şehir magandalarının kurbanı oldu
Tatil için İstanbul'a gelen İsveçli Maggie Badgo, şehir eşkiyalarının kurbanı oldu. Beşiktaş'ta bir eğlence mekanına otomobilden ateş açan saldırganların kurşunlarından biri, arkadaşlarıyla mekana eğlenmeye gelen İsveçli genç kadın Maggie Badgo'nun başına isabet etti.


Habertürk Gazetesi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre, Beşiktaş'ta Masquerade isimli eğlence mekanı önünde akşam 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, otomobille caddeden geçen kişiler mekana ateş etmeye başladı. İnsanlar sağa sola kaçışırken bir kişi yere yığıldı. Silahların patladığı sırada arkadaşlarıyla birlikte mekana eğlenmeye gelen İsveç vatandaşı Maggie Badgo, başına isabet tek kurşunla ağır yaralandı. Maggie Badgo kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 
 
Magie Badgo'nun iki gün önce tatil için arkadaşlarıyla birlikte İsveç'den geldiği öğrenildi. Sultanahmet civarında bir otele yerleşen İsveçli turist kafilesinin tarihi yerleri gezdikten sonra akşam yemeği yediği ve daha sonra İstanbul'un gece hayatını da görmek için sözleştikleri öğrenildi. Akşam saatlerinde Beşiktaş'taki mekana gelen İsveçli kafilenin mekana girmeden önce bir süre kapı önünde bekledikleri sırada olayın meydana geldiği öğrenildi. 


Bu Haber 25.05.2015 - 09:15:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.