İşte FTI'ın kapasite arttıracağı ülkeler ve Türkiye'de yoğunlaşacağı bölge

İşte FTI'ın kapasite arttıracağı ülkeler ve Türkiye'de yoğunlaşacağı bölge
Konsolide gelirini yüzde 15 oranında arttırarak 2,4 milyar Euro'ya çıkaran Alman tur operatörü FTI, önümüzdeki sezon için Türkiye dahil pek çok ülkede kapasite arttıracağını açıkladı.


TurizmGüncel

Almanya Münih merkezli olarak faaliyet gösteren FTI, Yunanistan satışlarını yüzde 25 oranında arttırırken, Türkiye, Mısır ve Kanarya Adaları operasyonlarında da önemli artışlar kaydetti. Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin 20 havalimanından Mısır'a haftada ortalama 71 uçak kaldıran FTI, bu ülkeye yönelik kapasitesini de arttıracağını açıkladı.

2015 sezonu için hazırladıkları Mısır broşürleri hakkında değerlendirme yapan şirketin CEO'su Dietmar Gunz, "217 sayfalık Mısır broşürü ile, bu ülkeye yönelik en fazla ürün sunan tur operatörüyüz. Almanca konuşulan ülkelerden Mısır'a yönelik operasyonların yüzde 30'unu biz yapıyoruz. Mısır'ın zor zamanlarındaki tavrımızın karşılığını alıyoruz. Bu ülkede büyümeye devam edeceğiz" dedi.

EGE'DEKİ BUTİK OTELLERE YOĞUNLAŞACAK


FTI aynı zamanda, Yunanistan, Türkiye, Umman ve Florida kapasitelerini de arttırıyor. Şirket, Yunanistan anakarasında Attica ve the Peloponnes destinasyonlarına ağırlık verirken, Uman'da Salalah Beach ve Türkiye'de Ege kıyılarındaki butik otellere odaklanacak. FTI, Kanarya Adaları'nda aldığı ve renovasyonları tamamlanan üç otelden dolayı bu bölgeye dönük operasyonlarını artıracak. Şirket, Kanarya Adaları'ında Bronze Playa ve Playa Bonita, Fuerteventura'da ise  Bahia de Lobos isminde üç oteli bünyesine katmıştı.





Bu Haber 19.10.2014 - 11:43:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.