İstanbul Meeting Planner's Guide 2015 yenilenen tasarımıyla yayınlandı

İstanbul Meeting Planner's Guide 2015 yenilenen tasarımıyla yayınlandı
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu –ICVB' nin Toplantı Profesyonelleri Rehberinin 2015 sayısı,yenilenen tasarımı ve zenginleşen içeriğiyle yayınlandı.


İstanbul’un uluslararası toplantı ve kongre pazarındaki iş potansiyelini artırmak için çalışmalarda bulunan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB, her yıl yayınladığı İstanbul Meeting Planner’s Guide (Toplantı Profesyonelleri Rehberi ),  ile Kongre turizminde karar vericilere ışık tutmaya devam ediyor. 
 
İstanbul Meeting Planner’s Guide (Toplantı Profesyonelleri Rehberi), İstanbul’un kongre ve toplantı sektörünü, uluslararası planlayıcılarla buluşturmayı hedefliyor. Yenilenen tasarımı ve zenginleşen içeriğiyle 200 sayfa ve İngilizce olarak hazırlanan Rehber, İstanbul’un tanıtımına ve toplantı kapasitesini arttırmaya yönelik bilgileri içeriyor ve sektörde karar vericilerin olduğu geniş bir okuyucu kitlesine ulaşıyor.
 
Yıllık olarak  yayınlanan rehberde İstanbul hakkında detaylı bilgiler, Toplantı ve kongre merkezleri, ICVB üyesi Oteller, ICVB üyesi Seyahat Acentaları, Etkinlik Mekanlarının ve servis sağlayıcılarının tanıtımları, Yeme-içme, Alışveriş Bölümü, ve Türkiye, İstanbul hakkında gerekli bilgiler, Ulaşım bilgileri, Sosyal Programlar konu başlıkları yer almaktadır.
 
İstanbul Meeting Planner’s Guide (Toplantı Profesyonelleri Rehberi) uluslararası dernek ve birlik yöneticilerine, toplantı ve incentive planlayıcılarına ve kongre acentalarına uluslararası toplantı düzenleme potansiyeli olan şirket yöneticileri ve/veya toplantı organizasyon yetkililerine, medya temsilcilerine, uluslararası kongre ve toplantı turizminde belirleyici konumdaki tüm kurum ve kuruluş yöneticilerine ulaştırılıyor.
 


Bu Haber 05.03.2015 - 13:00:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.