İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu IMEX Fuarına katılacak

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu IMEX Fuarına katılacak
Almanya'nın Frankfurt kentinde bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Kongre Turizmi Fuarı IMEX, 15-17 Mayıs tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açıyor.


Yaklaşık 150 ülkenin yer alacağı fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun (ICVB) işbirliğiyle oluşturulan 400 m2’lik Türkiye standında; aralarında Bakanlık, Türk Hava Yolları ve İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara destinasyon stantlarının da yer aldığı toplam 33 firma ve sektör kuruluşu bulunuyor.



İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdür Vekili Tuğçe Memişoğlu yaptığı açıklamada; ICVB olarak, uluslararası kongre ve insentif fuarları arasında en önemlilerinden biri konumunda olan IMEX Frankfurt Fuarı’na; düzenlenmeye başlandığı ilk yıldan bu yana aralıksız her yıl Türkiye standı olarak katılımda bulunulduğunu ve geçen zaman içinde fuarda Türkiye’nin temsili açısından gelinen noktanın gurur verici olduğunu belirtti.
 
Tuğçe Memişoğlu, “Türkiye 16 yıldır bu fuarda katılımcı olarak yer alıyor. İlk başladığımızda 150 m2’lik bir alanda 15 firmayla katılmıştık. Şu anda ise fuarın en büyük ülke stantlarından biri konumunda olan Türkiye standı 400 m2’lik bir alanda 33 firma ve sektör kuruluşu ile temsil ediliyor. Bu ise İstanbul ve Türkiye'nin uluslararası kongre sektöründeki görünürlüğü açısından son derece önemlidir”


Bu Haber 09.05.2018 - 15:44:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.