İngiltere’de yeni Türkiye spesiyalisti tur operatörü kuruldu, patronu tanıdık

İngiltere’de yeni Türkiye spesiyalisti tur operatörü kuruldu, patronu tanıdık
İngiltere’de faaliyet gösteren ve 2015 yılında iflas eden Türkiye spesiyalisti Exclusive Escapes’in patronu Andrew Lee, yeni bir Türkiye spesiyalisti tur operatörü kurdu.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Fairlight Jones isimli tur operatörünün, Exclusive Escapes’in patronu Andrew Lee tarafından özel yatırımcıların desteğiyle kurulduğu belirtiliyor. Yatırımcıların çoğunlukla şirketin eski müşterileri, birkaç otel/villa sahibi ve şirketin eski çalışanlarından oluştuğu ifade ediliyor.

İngiltere’de faaliyet gösteren ve Türkiye’ye dönük lüks turların satışını gerçekleştiren tur operatörü Exclusive Escapes’in 2015 yılının ağustos ayında gerçekleşen iflası, 2 binden fazla müşteriyi etkilemişti.

ATOL SERTİFİKASINI ALDI, 6 MAYIS’TA YOLA ÇIKACAK

6 Mayıs’ta yola çıkması beklenen Fairlight Jones’un, Sivil Havacılık Otoritesi’nden (CAA) ATOL sertifikasını aldığı ve mali koruma için bir plan güven planı oluşturduğu belirtiliyor.

Yeni Türkiye spesiyalistinin Türkiye’nin kıyı bölgelerindeki otel ve villaları satışa sunacağı, aynı zamanda konsiyerj hizmeti de vereceği ifade ediliyor.



'TÜRKİYE TERCİHİ TESADÜF DEĞİL'

Konuya dair bir açıklama yapan Andrew Lee, Fairlight Jones’un şık konaklama seçenekleri ile mükemmel konsiyerj hizmetini birleştirmeyi hedeflediğini kaydetti. Şirketin ilk destinasyonun Türkiye olmasının tesadüf olmadığını belirten Lee, ‘’Tecrübeli ekibimiz Türkiye’nin kıyılarını çok iyi tanıyor. Müşterilerimize hayatları boyunca unutamayacakları tecrübeleri yaşatmak için yeterli donanıma fazlasıyla sahibiz.’’

‘TÜRKİYE HER ZAMAN ANA DESTİNASYONUMUZ OLACAK’

Son dönemde yaşanan zorluklara rağmen Türkiye’ye inançlarının çok yüksek olduğunu belirten Lee, ‘’Türk insanının eşsiz misafirperverliğine, destinasyonun saklı kalmış güzelliklerine, seçkin mülklerimize ve partnerlerimize sonuna kadar güveniyoruz.’’ ifadelerini kullandı. İlk yıllarında 2 bin 500 kişiyi tatile çıkarmayı planladıklarını kaydeden Lee, ‘’Türkiye her zaman ana destinasyonumuz olacak. Ancak hedeflerimize uyan destinasyonları da ileriki zamanlarda programımıza ekleyeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Fairlight Jones, şu anda bünyesinde Kalkan, Kaş, Bozburun ve Gemike’de yer alan 6 otel, 17 özel villa ve bir gulet bulunduruyor.

Şirketin programında bulunan mülklerin uzun ya da kısa sürelerde kiralanabildiği, tatil paketine British Airways uçuşlarının da eklenebildiği belirtiliyor.


Bu Haber 01.02.2017 - 13:37:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.