İngiliz Yotel, 3. havalimanına yapacağı 451 odalı otelle Türkiye pazarına giriyor

İngiliz Yotel, 3. havalimanına yapacağı 451 odalı otelle Türkiye pazarına giriyor
İlk etabı 29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul'daki 3. havalimanına İngiliz YO! Company'nin otel markası Yotel'in 451 odalı otel açacağı belirtildi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere-Londra merkezli konaklama şirketi Yotel, İstanbul'da yapımı devam eden ve 29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan üçüncü havalimanına yapacağı 451 odalı otelle Türkiye pazarına giriyor.



Yotel'in, diğer pistlerin ve terminallerin tamamlanacağı 2020 yılına kadar havalimanındaki tek otel olarak faaliyet göstereceği belirtiliyor.

Yotel'in üçüncü havalimanına açacağı 451 odalı otelin dünyanın en büyük havalimanı otellerinden biri olacağı ifade ediliyor. Tesisin, hem hava yolculara hem de hava yolu ve havalimanı çalışanlarına konaklama hizmeti vereceği kaydedildi.

Yotel CEO'su Hubert Viriot, ''Türkiye'nin, özellikle de İstanbul'un, ekonomik ve kentsel gelişimini yakından takip ediyoruz. Üçüncü havalimanı, İstanbul'un sürekli büyüyen ekonomisini ve artan popülaritesini daha da yükseltecek. Dünyanın en büyük transit merkezi haline gelme konusundaki iddiası, burayı bizim için daha cazip hale getirdi. Böyle bir projenin içinde yer aldığımız için gurur duyuyoruz.'' ifadelerini kullandı.


Bu Haber 20.04.2018 - 09:41:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.