İngiliz turist İspanya tatilinden şikayetçi: Çok fazla İspanyol vardı!

İngiliz turist İspanya tatilinden şikayetçi: Çok fazla İspanyol vardı!
İngilizlerin çeşit çeşit nedenlerle tatillerinden şikayetçi oldukları ve tatil için verdikleri parayı geri almaya, olmadı ücretsiz olarak başka bir tatil elde etmeye o da olmadı paranın bir kısmını geri kurtarmaya çalıştıkları biliniyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

İspanya'nın Benidorm şehrine tatile giden 81 yaşındaki Freda Jackson adlı İngiliz vatandaşının tatiliyle ilgili şikayeti ise İngiliz medyasına haber oldu.



''ÇOK FAZLA İSPANYOL VARDI VE KABA DAVRANIYORLARDI''

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, kaldığı otelde çok fazla İspanyol bulunmasından ve bunların kaba davranmasından şikayetçi olan Jackson, tur operatörü Thomas Cook'tan şikayetçi olarak parasının iade edilmesini ya da kendine yeni bir tatil verilmesini talep etti.

TÜM PARASINI GERİ İSTİYOR

61 yaşındaki arkadaşı ile iki haftalık tatil için Thomas Cook'a 1.133 pound ödediğini belirten Freda Jackson, oteldeki kaba davranışlı İspanyollar nedeniyle tatilinin kabusa döndüğünü ileri sürdü. Bir İspanyolun kendisine çarptığını ve özür bile dilemeden çekip gittiğini söyleyen Jackson, tüm parasının geri ödenmesini talep ediyor.

''TATİL PARASINI EMEKLİ MAAŞIMLA BİRİKTİRDİM''

Oteldeki tüm eğlencenin İspanyol anlayışına göre yapıldığını ve yaşlı olduğu halde havuza ulaşmak için çok sayıda merdiven inmek zorunda kaldığını ileri süren Jackson, ''Bundan önceki tatillerimden hiç şikayetçi olmadım. Arkadaşım ve ben tatil parasını emekli maaşlarımızdan biriktirdik.'' dedi.


Freda Jackson'ın kaldığı Poseidon Playa Resort

THOMAS COOK'TAN AÇIKLAMA

Thomas Cook ise tatilde mağdur olduğunu söyleyen Freda'ya önce 75 poundluk tatil voucherı verdi. Daha sonra bu miktarı 566 pounda çıkaran Thomas Cook, kadından ve arkadaşından özür diledi ancak ödemenin tatil şikayeti için değil, uçuş saatindeki son dakika değişikliği nedeniyle yapıldığını açıkladı. Şirket sözcüsü, ''Böyle bi şeyin olmasından dolayı üzgünüz. Bir daha bu tür şeyler yaşanmaması için gerekli soruşturmayı yapcağız.'' dedi.


Bu Haber 17.08.2018 - 09:54:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.