İlk küresel anlaşmayı imzaladı: Airbnb artık otelleri de satacak

İlk küresel anlaşmayı imzaladı: Airbnb artık otelleri de satacak
Alternatif konaklama alanında faaliyet gösteren Airbnb, artık üçüncü parti dağıtım kanallarının ürünlerini listelemsine izin verecek. Şirket, bu çerçevede ilk küresel anlaşmasını imzaladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

'Paylaşımlı ekonomi'nin konaklama sektöründeki en büyük temsilcisi Airbnb, bundan böyle üçüncü parti dağıtım kanallarının sistemlerindeki otelleri listelemesine izin verecek. Şiket, bu çerçevede ilk global anlaşmasını imzaladı.



BAŞKA DAĞITIM KANALLARINA DA İZİN VERECEK

SiteMinder isimli dağıtım kanalının ürünlerini sistemde listelemesine izin veren Airbnb'nin yakın gelecekte başka dağıtım kanallarına da izin vereceği belirtiliyor. Bir süredir sessiz sedasız kendi ürünlerini Airbnb üzerinden test eden SiteMinder'ın, mart ayında sitede görünür olacağı öğrenildi.

Şu ana kadar sayısız misafir evini ve bazı otelleri sistemine alan Airbnb, ilk defa bir üçüncü parti dağıtım kanalına ürünlerini listeleme izni vermiş olacak.

''YENİ ARAÇLARLA YENİ ORTAKLIKLAR KURUYORUZ''

Airbnb'nin otel bölümü müdürü Cameron Houser, ''Küçük oteller ve B2B'ler uzun süredir Airbnb'yi kullanıyor. Şimdi, lokal işletmelerin başarılı olabilmesi için yeni araçlarla yeni ortaklıklar kuruyoruz.'' ifadelerini kullandı.

SITEMINDER'IN BÜNYESİNDE 28 BİN OTEL VAR

SiteMinder Genel Müdürü Mike Ford ise, ''Airbnb muhteşem bir hikayeye sahip ve global ölçekte çalışmak için ilk olarak SiteMinder'ı seçmelerinden dolayı heyecanlıyız.'' dedi.

Bünyesinde 28 bin konaklama tesisi bulunan SiteMinder, Airbnb sistemi içinde kesin kriterler ve standartlarla görüntüleneceği kaydedildi.


Bu Haber 12.02.2018 - 14:27:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.