İki online devi business seyahati için güçlerini birleştiriyor

İki online devi business seyahati için güçlerini birleştiriyor
Dünyanın önde gelen entegre seyahat ve gider yönetimi sağlayıcısı Concur ile Booking.com, business seyahat için güçlerini birleştirme kararı aldı.


TurizmGüncel

Bu iş birliği sayesinde Booking.com’un 800 binin üzerindeki konaklama seçeneği Concur Travel üzerinden erişime açık olacak. Bu da Concur müşterilerine, klasik otellerden apartlara kadar pek çok seçeneği içeren dünyanın en geniş konaklama ağına uygun fiyatlarla ulaşma olanağı verecek.

İŞ BİRLİĞİ GENİŞLEYECEK

Bu önemli iş birliğine dair açıklamalarda bulunan Concur Travel Genel Müdür Yardımcısı Tim MacDonald, iki dev arasındaki anlaşmanın iş seyahatinin evrimini yakalayabilmek için yeni nesil teknolojik çözümler sunmanın önemini ortaya koyduğunu belirtti.

MacDonald, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

‘’Concur olarak, müşterilerimize tüm değişikliklere anında adapte olmalarını sağlayacak seyahat ve gider çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki aylarda şu anda TripLink ağına kattığımız Booking.com ile iş birliğimizi geliştirerek hem manuel gider raporlama sürecinin ağırlığını üzerimizden atmak hem de bu rezervasyon ağına erişebilmek istiyoruz.’’

BOOKING.COM İŞ SEYAHATİ ALANINDA BÜYÜYOR

Booking.com’un Kıdemli Ürün Yöneticisi Ripsy Bandourian ise, online devinin iş seyahati alanında da güçlü bir büyüme elde ettiğini belirtti ve Booking.com internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden gerçekleşen rezervasyonların yüzde 20’sini iş seyahatlerinin oluşturduğunu dile getirdi.

Bandourian, şunları ekledi:

‘’Concur ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklık, Booking.com’un imzası olan eşsiz rezervasyon deneyimini çok daha fazla iş seyahatçisine ulaştırmamızı sağlayacak.  Şirket müşterilerimiz bu sayede bütçeleri ile elde edebilecekleri en iyi deneyime ulaşabilecek ve seyahat yöneticileri ile çalışanlarını hem zaman hem de para harcamaktan kurtaracak.’’

CONCUR TRIPLINK'TE BAŞKA HANGİ MARKALAR VAR?

Concur TripLink’in partnerleri arasında bulunan şirketlerden bazıları şunlar: AccorHotels, Airbnb, Air Canada, Avis, Booking.com, Enterprise, Etihad Airways, HotelTonight, InterContinental Hotels Group (IHG), Lufthansa, National Car Rental, Marriott (International), Starwood Hotels & Resorts, Sixt, United Airlines ve Wally Park.
 




Bu Haber 10.11.2015 - 16:49:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.