Iberia, İstanbul - Madrid uçuşlarına yeniden başlıyor

Iberia, İstanbul - Madrid uçuşlarına yeniden başlıyor
Havayolu şirketi, bugün başlayan uçuşlarıyla Madrid ile İstanbul’u birbirine bağlamaya devam ediyor. Türk yolcular, Madrid üzerinden İberia’nın 24 noktasına bağlantı yapabilecek

 
Iberia, bugün itibariyle İstanbul ile Madrid arasındaki uçuşlarına yeniden başlıyor. İki şehir arasında 132 yolcu kapasiteli Airbus A319 konforuyla gerçekleşecek günlük uçuşlarda Business ve Ekonomi sınıfı bilet seçenekleri Iberia yolcularını bekliyor.
 
Yeni rota ile aşağıdaki uçuş numaraları hizmete girecek:


 
 
Türkiye’den yolcuların Madrid’den geçiş yapabileceği uçuş noktaları arasında İspanya’nın Oviedo, Granada, Kanarya Adaları ve Mayorka’nın da içinde bulunduğu 13 şehrinin yanı sıra Lizbon gibi Avrupa şehirleri; Latin Amerika’da Buenos Aires, Sao Paulo, Mexico, Santiago ve Şili; ABD’de Boston, Chicago ve Miami’nin yanı sıra Luanda ve Angola bulunuyor.
 
Geçtiğimiz yıldan bu yana beri rekabet gücünü ve üretim kapasitesini artırma hedefiyle bir dönüşüm sürecinden geçen Iberia, kurduğu yeni ortaklıklarla rekabetçi yapısını güçlendirirken, uzun mesafeli uçuşlar için yeniden tasarlanan koltukları, yeni logo ve üniformaları ile birlikte filosuna kattığı yeni A330 ve 300’leri de yolcularının beğenisine sunuyor.
 
Iberia son dönemde İstanbul’un yanı sıra Amsterdam, Atina, Stokholm, Montevideo, Uruguay ve Santo Domingo uçuşlarına da yeniden başlayacağını duyurmuştu.


Bu Haber 25.06.2014 - 13:48:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.