IATI ve TripAdvisor Antalya'da otellerle buluşuyor

IATI ve TripAdvisor Antalya'da otellerle buluşuyor
Geçtiğimiz günlerde işbirliklerini turizm camiasına açıklayan IATI ve Tripadvisor, Antalya’da otellerle buluşuyor.


Seminerde Tripadvisor Akdeniz Bölge Direktörü Gianluca Laterza otellere Tripadvisor’dan nasıl daha fazla rezervasyon alacaklarını anlatacak.

Online Seyahat sektörünün en önemli oyuncularından olan Tripadvisor  Business Listing ürünü ile otellerin kendi web sitelerine doğrudan ziyaretçi almalarına olanak sağlıyor. IATI’nin oteller için geliştirdiği rezervason sistemi HWEB’i  kullanan oteller bu trafiği  satışa çevirerek hem online satış gelirlerini arttırıyor, hem de müşterilerine doğrudan satış yapma imkanına kavuşuyor.

Tripadvisor Akdeniz Bölge Direktörü Gianluca Laterza,  Türkiye otellerinin çok büyük bir online satış potansiyeline sahip olduğunu, IATI ile olan işbirlikleri sayesinde otellerin bu potansiyelden en etkin şekilde yararlanacaklarını belirtmişti.

IATI Konaklama Departmanı Direktörü Bahadır Gerçek, IATI olarak otellerin online satış kanallarını daha etkin kullanmaları için her türlü yatırımı yaptıklarını,  HWEB’in kısa sürede otellerin satış performansına çok  olumlu bir etki yarattığını, Tripadvisor ile olan işbirlikleri sayesinde bu kanaldaki satışların daha da artacağını söyledi.


Ücretsiz gerçekleştirilecek seminer 20 Mayıs Çarşamba günü saat 10:00-12:00 arasında Rixos Premium Belek otelinde yapılacak.


Bu Haber 14.05.2015 - 16:10:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.