IATI, İran seyahat sektörünü bir araya getirdi

IATI, İran seyahat sektörünü bir araya getirdi
16 Ekim gecesi Tahran’da düzenlenen IATI Toplantısı’na 1500 den fazla kişi katıldı. İran seyahat sektöründe daha önce görülmemiş bir organizasyona imza atan IATI sektörün tüm temsilcilerini bir araya getirmeyi başardı.

IATI, İran seyahat sektörünü bir araya getirdi
IATI, İran seyahat sektörünü bir araya getirdi
IATI, İran seyahat sektörünü bir araya getirdi
 
Toplantıya İran hükümeti turizm temsilcileri, Amadeus ve Galileo ülke yöneticileri, Türk Hava Yolları, Mahan Hava Yolları, İran Air, Qatar Hava Yolları, Etihad Hava Yolları, Aseman ve ATA temsilcileri, Tahran, Tebriz, İsfahan ve Mashad gibi İran'ın tüm önemli şehirlerinden 350 seyahat acentesini temsilen 1500  acente çalışanı katıldı.
 
Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan IATI İran CRO’su  (Ülke Temsilcisi) Sayın Mehdi Najafi, daha önce İran seyahat sektöründe bu ölçüde bir toplantının düzenlenmediğini, katılımın ve coşkunun hem IATI hem de İran seyahat sektörü için önemli potansiyele işaret ettiğine dikkat çekti.
 
Toplantıda geçen yılın başarılı IATI acenteleri plaket, business class uçak biletleri ve 5 yıldızlı otel konaklamalarıyla ödüllendirilirken IATI’nin yeni ürünleri HWEB ve AWEB katılımcılara tanıtıldı.
 
IATI 2012 yılından beri İran’da faaliyet gösteriyor ve uçak bileti, otel ve transfer ürünleriyle sektöre hizmet veriyor. IATI’nin özellikle İstanbul ve Antalya otel portfolyosu İran’da büyük bir alıcı kitlesine hitap ediyor.
 
IATI 32 ülkede 15 binden fazla seyahat acentesi tarafından kullanılıyor ve günde 15 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiriyor.


Bu Haber 20.10.2014 - 11:07:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Orhan Ertürk 21.10.2014 - 09:57

    İatinin başarılarını yakından şu sıralar takip ediyorum ister istemez,çünkü devamlı bir yenilik devamlı bir ödüllenirilme , çok gurur verici.Kısa vadede yeni kurulmuş bir şirket olarak gerçekten patronunu tebrik eder tüm ekibinin başarılarını tebrik ederim.Global yolda da en kısa sürede dünya devleri ile yarışacağına eminim.Bu arada İranda 1500 civarı acentayıda bir araya getirmek gerçekten marifet, onun içinde ekibe bravo.

  • Acenteci 21.10.2014 - 08:10

    IATInin davetlisi olarak toplantıda bulundum. Gerçekten ambians muhteşemdi. Herkes daha önce böyle bir organizasyon görmediğini söylüyordu. Tebrikler IATI.

  • Antalyalı Esnaf 20.10.2014 - 06:32

    Tek Kelime ile helal olsun. Antalyalı olarak bu göruntu karşısında gurur duydum. Bir esnaf olarak sunu belirtmek işterim .Bize gelen bireysel Müşterilerin yarısı İati musterisidir. Arada Rehber , Tur operatoru ve benzer aracılar olmadan musterı tamamen esnaf ile karsi karsiya . Basarılar .

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.